Esteu aquí

L’AMPA de l’Institut Escola del Prat, compromesa amb la Comunitat d’Aprenentatge

Es posen en marxa accions pròpies d'aquest model pedagògic

Institut Escola del Prat

dimarts, 28 març, 2017 - 10:45

L’Intitut Escola del Prat es constituirà properament com a Comunitat d’Aprenentatge. Tota la comunitat educativa en va validar la constitució i ja s’hi han posat en marxa les accions pròpies d’aquest model pedagògic. 

L’AMPA del centre col·labora activament amb aquestes activitats i n'organitza d’altres per impulsar la participació de les famílies a la vida del centre educatiu. Un exemple és el taller de confecció que han encetat aquest curs amb molt d’èxit i que compta amb la col·laboració de membres de les dones sàvies per al seu desenvolupament.

Aquest dilluns al matí (foto), la presidenta de l’AMPA, Sulamita Amaya, i altres mares de la junta i col·laboradores han compartit amb la regidora i altres membres del Departament d’Educació de l’Ajuntament la seva tasca al capdavant de l’AMPA i els reptes que assumeixen de la mà de l’equip del centre educatiu.

Què són les Comunitats d'Aprenentatge

La Comunitats d’Aprenentatge es basen en un conjunt d'Actuacions Educatives d'Èxit (AEE) que s'ha demostrat científicament que milloren el rendiment educatiu, la convivència del centre i del seu entorn. Alguns elements claus són les interaccions i la participació en el centre educatiu de tota la comunitat i les evidències científiques internacionals de les actuacions que milloren els seus resultats.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...