Esteu aquí

L’alumnat de l'Entrecordes de l'Escola Pepa Colomer tocarà amb l'OBC

Els nens i nenes ja estan preparant l’obra Gall de Foc

Et_toca_a_tu_Entrecordes_Pepa_Colomer_IntersECCions.jpg

dimecres, 20 febrer, 2019 - 14:00

L’Escola Pepa Colomer ha estat convidada enguany a participar del projecte Et toca a tu amb l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya). Aquest projecte es duu a terme a L’Auditori de Barcelona, dins del programa Apropa Cultura.

L’alumnat que participa a l’EntreCordes, projecte realitzat amb l’Escola d’Arts en Viu del Prat en el marc del Programa IntersECCions, tindrà l’oportunitat única de tocar amb els músics de l’orquestra més important del nostre país.

Et toca a tu consisteix en la creació d’un projecte artístic que culmina amb un concert participatiu programat dins la temporada oficial de l’OBC. Per aquest projecte, cada any s'encarrega a un/a compositor/a que escrigui una obra completa, adaptada a les singularitats i potencialitats dels participants.

Enguany la compositora Mariona Vila ha creat l’obra Gall de Foc a partir del coneixement dels nens i de les nenes de l'Escola Pepa Colomer i de les seves idees, propostes i repertori propi. L’obra conté parts instrumentals on els infants de l’Orquestra d'EntreCordes de 4t tocaran el violí, el contrabaix i l’ukelele. L’alumnat de 3r i voluntaris de cicle superior interpretaran la part vocal. La Fundació Yehudi Menuhin, a través del projecte MUS-E, també col·labora en la preparació de la part coreogràfica de l’obra.

A més a més, els concerts participatius estan pensats perquè les famílies i la ciutadania del Prat assisteixin com a públic, permetent-los l’accés a un equipament cultural emblemàtic de la ciutat.

S’oferiran tres concerts els dies 29, 30 i 31 de març. Els pratencs i pratenques que vulguin comprar entrades a preu reduït (15€) poden fer-ho a través de l’Escola d’Arts en Viu (horari d’atenció al públic de 16 a 21h, Centre cultural Torre Balcells, plaça Pau Casals nº2).

Si voleu més informació sobre el programa complert del concert o el projecte, podeu consultar aquí:

https://ettocaatu.video.blog

https://www.auditori.cat/ca/la-tercera-de-brahms

Compartir

Noticies relacionades

El_mon_de_la_irene

dimarts, 24 novembre, 2020 - 13:15

El Cèntric recupera gradualment part de la seva activitat presencial

El pla d'obertura progressiva d'activitats permet realitzar activitats de...

dimarts, 24 novembre, 2020 - 12:00

L’Arxiu municipal amplia el seu aforament i el cine club torna avançant el seu horari

Ha entrat  en vigor el primer tram de les noves mesures aprovades per la Generalitat que regu...

dimarts, 24 novembre, 2020 - 09:00

L'Escola d'Arts en Viu reprèn bona part de l'activitat presencial

El pla d'obertura progressiva d'activitats permet fer classe en grups de 6...