Esteu aquí

L’activitat cultural presencial es recupera de forma gradual

Les noves mesures es revisaran quinzenalment i s'ampliaran serveis i activitats si les condicions sanitàries ho permeten

dilluns, 23 novembre, 2020 - 17:00

Avui dilluns 23 de novembre entra en vigor el primer tram de les noves mesures aprovades per la Generalitat que regulen l’obertura dels equipaments culturals de manera progressiva. Aquestes mesures s’aniran revisant quinzenalment, i si les condicions sanitàries ho permeten, es contempla l’ampliació de serveis i activitats.

L’Escola d’Arts en Viu, que continuava la formació del seu alumnat desenvolupant les classes de forma telemàtica, recupera la formació presencial amb un màxim de sis alumnes per aula. Es reorganitzaran els grups més nombrosos per complir els protocols de seguretat i es continuarà amb la formació en línia en aquells casos en què no sigui possible desenvolupar-la de manera presencial. L’Escola d’Arts Visuals i el Teatre Kaddish també retornen al format presencial a partir de demà, amb les mateixes condicions.

El Teatre L’ArtesàEl ModernLa Capsa i l’auditori del Cèntric Espai Cultural recuperen la programació de teatre, música i dansa, amb una limitació del 50% de l’aforament màxim. Espectacles ja programats com la sessió de Dijous Teatre amb El Monte de los Olivos al Teatre L’Artesà o el concert familiar El món de la Irene a l’auditori del Cèntric Espai Cultural, mantenen les dates previstes inicialment ajustant l’hora d’inici. El cinema Capri obre també al 50 % de la seva capacitat màxima i dimecres es projectarà Les Invisibles dins del Cine Club. 

La Biblioteca Antonio Martín també amplia els serveis al públic. A més del servei de préstec de documents, es reprèn amb una limitació del 50 % de l’aforament, la consulta i accés lliure al fons general i els espais de consulta a la sala i estudi. També es recuperen altres serveis com la consulta d’ordinadors o l’accés al servei Internet I+.  

El Centre d’Art Torre Muntadas i l’Arxiu Municipal també amplien al 50 % el seu aforament.

La resta de centres culturals i cívics continuaran oberts al públic i desenvolupant part de la seva activitat de manera telemàtica, mantenint el contacte amb veïns i veïnes i generant espais de relació segurs, ajustant-se en cada moment al context actual i la normativa vigent.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...