Esteu aquí

La Biblioteca Antonio Martín torna progressivament a la normalitat

I us proposa gaudir d’un estiu ple de lectures

Lectures d'estiu

dijous, 16 juliol, 2020 - 09:00

Amb les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya, la Biblioteca Antonio Martín fa un pas més cap a la normalitat en la prestació de serveis. Des del passat 1 de juliol, ja es pot accedir novament a la biblioteca.

A la planta baixa de la Biblioteca hi ha espais acondicionats per a la lectura o estudi, amb disponibilitat d’ordinadors portàtils i tauletes durant l'horari de la biblioteca, amb possibilitat d'imprimir documents si ho necessiteu. També és possible consultar el catàleg de documents en préstec a través dels ordinadors disponibles per a aquesta funció, però no està permès accedir i tocar la col·lecció. La Sala Infantil de moment roman tancada.

Ampliació dels serveis oberts al públic

Per demanar préstec de llibres, revistes, música i cinema, es recomana fer-ho amb la cita prèvia . A partir del dia 13 de juliol, ja és possible demanar de nou llibres d'altres biblioteques (es reprèn el préstec interbibliotecari) amb totes les garanties de seguretat.

Per a les persones que no tenen massa clar què llegir,  l'equip de la Biblioteca preparem lots sorpresa. Tant per a petits, com per a grans, els podeu demanar per correu electrònic, telèfon o presencialment.  També podeu inspirar-vos en les exposicions dels aparadors que donen a la plaça Catalunya i a la plaça Mestre Estalella. A l’aparador d’infantil trobareu les recomanacions de lectura per aquest estiu, a més a més de llibres d’excursionisme i de viatges per gaudir de l’entorn.

La quarantena sobre els llibres prestats i els consultats ha passat a ser de 48 hores.

A poc a poc, ens anem retrobant amb els col·lectius propers. Fa uns dies es va fer una primera activitat presencial del club de lectura En Femení per a seleccionar els llibres que es llegiran al curs vinent. Es van trobar en persona després d'haver fet diferents sessions virtuals, durant el confinament.

Tornen a arribar les novetats

Tornem a rebre llibres i audiovisuals nous. A partir d'avui, el dia 13 de cada mes, exposarem als nostres aparadors les últimes novetats arribades a la biblioteca. Aquests documents arriben a les biblioteques en 10 lots anuals. 

Periòdicament s'ofereix a la biblioteca una selecció de llibres i audiovisuals perquè configuri la seva col·lecció. Des de la biblioteca podem seleccionar d'acord amb el document de Política de Desenvolupament de la Col·lecció el que creiem més adequat. La selecció de títols es realitza amb criteris professionals.

Horari d’estiu

Aquest estiu excepcional, la biblioteca farà el següent horari:

  • De l’1 de juliol al 2 d’agost: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.
  • Del 3 d’agost a l’11 de setembre: de dilluns a divendres, de 16 h a 20:30 h.

Recordeu, que per venir, és recomanable demanar cita prèvia al telèfon 933 705 152 o al correu b.prat.am@diba.cat. Se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada dels espais oberts al públic. També serà obligatori l'ús de mascareta, la neteja de mans a l'entrada de l'equipament, mantenir la distància de seguretat i respectar la limitació d'aforament segons els espais, les circulacions i les portes d'entrada i sortida.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...