Esteu aquí

La Biblioteca ofereix lots de llibres sorpresa

Servei de préstec dels lots amb cita prèvia

dimarts, 9 juny, 2020 - 12:00

La Biblioteca Antonio Martín continua activa i compromesa amb el foment de la lectura compartint el seu ampli fons bibliogràfic de llibres i audiovisuals amb la ciutadania del Prat. Malgrat que la setmana passada es va reprendre el servei de prèstec, encara no es pot accedir als diferents espais de la biblioteca i remenar entre els materials que habitualment estan a l'abast. Per això, si no sabeu què llegir i us voleu deixar aconsellar, podeu demanar un lot sorpresa indicant-lo al formulari o en el moment de demanar la cita per telèfon o correu electrònic. El moment actual és una bona ocasió per conèixer nous documents i sorprendre's amb la lectura. 

Lots personalitzats, temàtics i variats 

Són recomanacions seleccionades amb criteri professional per satisfer els desitjos de les diferents persones usuàries de la biblioteca. Algunes d’elles, com les de la sala infantil, són molt personalitzades, ja que es fan a partir de l’edat i de l’itinerari lector dels infants.

Els lots consten de documents variats però centrats en temàtiques concretes, i han estat gestionats amb totes les mesures de seguretat. S’ofereix un ampli ventall de possibilitats a triar pels usuaris: novel·la de diferents gèneres (romàntica, històrica, ciència-ficció, terror...), narrativa catalana, castellana, clàssics, obres d’autors concrets, còmics, literatura juvenil o infantil, entre d’altres.

Aquest servei extra i complementari presenta un seguit d’avantatges:

  • Emoció. Com si es tractés de l’amic invisible, la persona ha d’esperar a arribar a casa per veure què li ha tocat. No cal patir si els títols ja els havia llegit abans o si alguna lectura no li acaba de fer el pes. Només cal retornar-lo i provar amb un altre lot.
  • Personalització. Si ens expliqueu quines són les vostres lectures preferides us podem preparar llibres que siguin del vostre gust.
  • Seguretat i higiene. Els documents passen directament del prestatge a l’usuari, un cop superada la quarantena amb el mínim de manipulació i amb totes les mesures de seguretat.
  • Descoberta d’altres interessos. S’obre la possibilitat de descobrir lectures allunyades de la zona de confort. Temàtiques, autors, títols que mai s’agafarien per iniciativa pròpia apareixen per obrir la ment a noves experiències lectores i redescobrir aficions aparcades, reprendre estudis o ampliar gustos.

Aparadors de lectura

La biblioteca també vol sorprendre els seus usuaris amb una novetat. Es tracta dels aparadors de lectura ubicats a les vidreres de la secció de revistes i a la sala infantil que donen a la plaça de Catalunya. Els aparadors s’han decorat de manera lúdica per tal de recrear petits ambients lectors. Tots els llibres, revistes, música i pel·lícules allà exposats es poden demanar en préstec.

Des de la biblioteca volem agrair la comprensió que heu tingut. Aquests lots  suposen petites sorpreses, a l’espera d’una obertura total del servei.

Animem a enviar un correu a b.prat.am@diba.cat si teniu qualsevol suggeriment o comentari. Mantenim oberts els canals de comunicació per recollir opinions i propostes de millora a través de les xarxes socials (Facebook i Instagram), a on també anem compartint moltes propostes i recomanacions.

Cuideu-vos molt. Al Prat ens cuidem.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...
oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h