Esteu aquí

"Healthy families": hàbits saludables per a famílies amb infants de 10 a 14 anys

Quatre sessions els dijous de juliol a la tarda

dijous, 13 juny, 2019 - 09:30

Totes i tots sabem com és de complicat canviar hàbits per millorar la nostra salut. La multitud d'obligacions del dia a dia, les condicions socials, laborals, la influència dels/de les iguals, l'impacte de la publicitat... L'època estival és una oportunitat per compartir temps de qualitat en família, assolir els reptes de millorar els nostres hàbits saludables amb el reforç i suport que suposa compartir projectes en col·lectiu.

"Healthy families" és una proposta municipal pensada per a famílies que vulguin millorar els seus hàbits saludables. Les sessions (un total de quatre) es faran les tardes de dijous de juliol 2019, de 19 a 20.30 h, a diferents espais del municipi. Les quatre sessions (gratuïtes) són interdependents. 

Sessions

A la sessió Hola activitat física, adeu estrès i ansietat es mostrarà de forma pràctica i divertida com l'activitat física regular ens transforma i pot millorar el nostre estat d'ànim, incrementar el rendiment acadèmic, així com ens permet posicionar-nos de millor manera a l'hora d'abordar situacions de crisi, dintre i fora de l'àmbit familiar.

L'11 de juliol tindrà lloc la sessió Alimentació conscient. Durant la sessió, molt pràctica, experimentarem el gust de fer mindfulness i entre totes i tots prepararem un sopar que compartirem a l’idíl·lic espai IMMAMASIA (com accedir-hi). No cal portar-hi res, només les ganes d'aprendre i compartir.

La tercera sessió (18/07) es diu Escoltem-nos! i pretén, de forma amena i divertida, experimentar temps de qualitat en família, millorar la comunicació i els vincles.

I per últim, a la quarta sessió  (25/07), Sortim del cercle, explorarem dinàmiques diferents i creatives que ens facilitaran fugir dels comportaments limitants que tenim a dins i/o fora de l'àmbit familiar per tal de millorar els nostres hàbits i la nostra salut.

Inscripcions

Per participar-hi us heu d'inscriure a un mínim de dues sessions (l'idoni és que les famílies participants s'inscriguin a totes les sessions), només cal escriure a salut@elprat.cat tot indicant el nom i cognoms, el telèfon de contacte i les edats dels infants. 

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig