Esteu aquí

"Healthy families": hàbits saludables per a famílies amb infants de 10 a 14 anys

Quatre sessions els dijous de juliol a la tarda

dijous, 13 juny, 2019 - 09:30

Totes i tots sabem com és de complicat canviar hàbits per millorar la nostra salut. La multitud d'obligacions del dia a dia, les condicions socials, laborals, la influència dels/de les iguals, l'impacte de la publicitat... L'època estival és una oportunitat per compartir temps de qualitat en família, assolir els reptes de millorar els nostres hàbits saludables amb el reforç i suport que suposa compartir projectes en col·lectiu.

"Healthy families" és una proposta municipal pensada per a famílies que vulguin millorar els seus hàbits saludables. Les sessions (un total de quatre) es faran les tardes de dijous de juliol 2019, de 19 a 20.30 h, a diferents espais del municipi. Les quatre sessions (gratuïtes) són interdependents. 

Sessions

A la sessió Hola activitat física, adeu estrès i ansietat es mostrarà de forma pràctica i divertida com l'activitat física regular ens transforma i pot millorar el nostre estat d'ànim, incrementar el rendiment acadèmic, així com ens permet posicionar-nos de millor manera a l'hora d'abordar situacions de crisi, dintre i fora de l'àmbit familiar.

L'11 de juliol tindrà lloc la sessió Alimentació conscient. Durant la sessió, molt pràctica, experimentarem el gust de fer mindfulness i entre totes i tots prepararem un sopar que compartirem a l’idíl·lic espai IMMAMASIA (com accedir-hi). No cal portar-hi res, només les ganes d'aprendre i compartir.

La tercera sessió (18/07) es diu Escoltem-nos! i pretén, de forma amena i divertida, experimentar temps de qualitat en família, millorar la comunicació i els vincles.

I per últim, a la quarta sessió  (25/07), Sortim del cercle, explorarem dinàmiques diferents i creatives que ens facilitaran fugir dels comportaments limitants que tenim a dins i/o fora de l'àmbit familiar per tal de millorar els nostres hàbits i la nostra salut.

Inscripcions

Per participar-hi us heu d'inscriure a un mínim de dues sessions (l'idoni és que les famílies participants s'inscriguin a totes les sessions), només cal escriure a salut@elprat.cat tot indicant el nom i cognoms, el telèfon de contacte i les edats dels infants. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 17 juliol, 2019 - 09:00

L'Ajuntament fa inspeccions sanitàries de piscines d’ús públic al Prat

Aquest estiu s'han visitat 8 equipaments en total, que inclouen centres...
Relat de la Festa del Voluntariat, 2019

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:00

Les entitats de voluntariat avaluen la darrera edició de la festa del Voluntariat

El passat dimecres la Taula d’Entitats de Voluntariat es va reunir amb les tècniques municipals del programa d...
Pas de zebra del Prat

dimarts, 16 juliol, 2019 - 08:00

S’instal·len tres nous passos de vianants elevats a proposta dels pressupostos participatius

L’execució de les obres comportarà talls puntuals entre avui i el dilluns 22...