Esteu aquí

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van participar una trentena de persones tant a nivell individual com en representació de diferents entitats de la ciutat, de la comunitat educativa i també del personal tècnic de l’Ajuntament.

La sessió es va iniciar amb una presentació del Programa de Feminisme i LGTBI i els seus àmbits de treball. També es va dur a terme una posada en comú del Pla Local per la Diversitat Sexual Afectiva i de Gènere.

A continuació, es van presentar els serveis que actualment estan en marxa i que treballen per la comunitat LGTBI del Prat com són el Servei d’atenció Integral (SAI) i l’espai sobre sexualitat jove del Lloro “La Lore”.

Seguidament, es van recordar les activitats que estan programades a la nostra ciutat per commemorar el 17 de maig, Dia internacional contra la LGTBIfòbia. Fet que va donar pas a la proposta de començar a treballar conjuntament en les celebracions del 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI.

Per finalitzar, es va realitzar una dinàmica per compartir interessos, reflexions i vivències entre les persones participants, amb l’objectiu de crear línies i sinergies de treball pel futur.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...