Esteu aquí

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van participar una trentena de persones tant a nivell individual com en representació de diferents entitats de la ciutat, de la comunitat educativa i també del personal tècnic de l’Ajuntament.

La sessió es va iniciar amb una presentació del Programa de Feminisme i LGTBI i els seus àmbits de treball. També es va dur a terme una posada en comú del Pla Local per la Diversitat Sexual Afectiva i de Gènere.

A continuació, es van presentar els serveis que actualment estan en marxa i que treballen per la comunitat LGTBI del Prat com són el Servei d’atenció Integral (SAI) i l’espai sobre sexualitat jove del Lloro “La Lore”.

Seguidament, es van recordar les activitats que estan programades a la nostra ciutat per commemorar el 17 de maig, Dia internacional contra la LGTBIfòbia. Fet que va donar pas a la proposta de començar a treballar conjuntament en les celebracions del 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI.

Per finalitzar, es va realitzar una dinàmica per compartir interessos, reflexions i vivències entre les persones participants, amb l’objectiu de crear línies i sinergies de treball pel futur.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.