Esteu aquí

EntreJAZZats, diferents maneres de gaudir del jazz durant el mes de maig

Propostes en diferents formats per endinsar-nos o descobrir aquest gènere musical

concert_irenereig

divendres, 23 abril, 2021 - 09:30

Maig i jazz, al Prat, sempre han anat de la mà o, si més no, les olors que l’Escarjofa&jazz ha anat deixant al llarg dels anys ens hi transporten. Així, a partir del 29 d'abril arriba el cicle EntreJAZZats

La Capsa i el Cèntric Espai Cultural, referents de la música a la ciutat, i amb la complicitat de L'Escola d'Arts en Viu, no se n’han pogut estar i han volgut acostar a la ciutat aquests ritmes suggerents,  amb un seguit de propostes força interessants.

La Capsa serà l’encarregada d’inaugurar el cicle amb el documental “Andrea Motis, la trompeta silenciosa”, que desgrana el periple d’aquesta jove jazzwoman i el seu gran salt al jazz internacional.

Si ens traslladem al Cèntric, podrem convertir-nos en alumnes excepcionals d’unes càpsules divulgatives, amb les quals, de la mà del saxofonista Pere Miró, viatjarem per la història del jazz, coneixerem els secrets del saxo i visitarem les ciutats que porten aquesta música al seu ADN.

L’Auditori també serà testimoni d’un concert amb el mateix Pere Miró & Marc Ferrer Trio i tot un programa que posarà so al jazz més reivindicatiu de la història.

Finalment, La Capsa, encarregada de fer el tret de sortida d’aquest mini viatge musical, farà els honors de cloure’l, a la terrassa, amb una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz, la Irene Reig  i el seu quintet de músics.

També us convidem, per anar fent boca,  que feu un tomb per la Biblioteca Antonio Martín, on ens espera tota una sel·lecció bibliogràfica jazzística.

Tot plegat, un molt bon menú musical per omplir d'energia i inspiració els cors.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte