Esteu aquí

Entitats socials de la ciutat busquen persones voluntàries

Noves oportunitats de fer voluntariat al Prat

Dones voluntàries del projecte RETS.

dijous, 17 gener, 2019 - 08:30

Durant el 2018, moltes entitats de la ciutat han realitzat projectes i activitats amb el suport de persones voluntàries. Al Punt de Voluntariat de les Cases d’en Puig informen i assessoren dels diferents projectes de voluntariat que existeixen al Prat en cadascun dels seus àmbits: cultural, educatiu, ambiental, social o esportiu.

Les entitats del Prat segueixen proposant projectes per poder fer voluntariat i així seguir transmetent valors com la solidaritat, l’altruisme, l’ajut mutu o el bé comú per transformar la nostra ciutat i la nostra societat. És a través d’elles que les persones voluntàries poden posar el seu gra de sorra i contribuir a  aquesta transformació. 

Projectes que cerquen persones voluntàries

  • Campionat Nacional de Duatló per equips al Prat. Un any més arriba la prova d'equips més important del calendari de la Federació Catalana de Triatló i es necessiten persones voluntàries per donar suport a l'avituallament, entrega de dorsals... 
  • Saó - Famílies. Aquest projecte de Saó Prat és un espai obert perquè les famílies amb fills d'entre 10 i 21 anys puguin resoldre els seus dubtes, explorar alternatives i sobretot guanyar confiança en el seu dia a dia com a pare i mare.
  • La Brúixola. Servei de Càritas de suport a les tasques escolars (deures, treballs, exàmens) per a adolescents i joves que estan cursant l'ESO.
  • RETS. Projecte del CPS Francesc Palau d'arranjaments de costura i confecció de roba per a persones en risc d’exclusió social.
  • La residència i centre de dia El Tamariu busca voluntariat per realitzar activitats de lleure amb les persones que hi viuen.
     

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 agost, 2019 - 10:30

Nous ajuts de l'Ajuntament per cursar estudis superiors

Per a joves del Prat que el curs vinent facin cicles formatius de grau...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...