Esteu aquí

El Prat dona més material a l'Hospital de Bellvitge i a la residència de gent gran Onze de Setembre

Es tracta d'equipament sanitari i de protecció perquè el pugui fer servir el personal de tots dos centres

Personal municipal amb el material aportat a l'Hospital de Bellvitge.

dimecres, 1 abril, 2020 - 14:30

L'Ajuntament del Prat ha donat a l'Hospital de Bellvitge material sanitari i de protecció aportat pel propi consistori i també provinent de donacions particulars. En concret, el material lliurat avui al centre hospitalari de referència de la nostra ciutat ha consistit en un respirador, 5 màscares, 30 pantalles facials, 200 mascaretes quirúrgiques, 300 bates d’un sol ús, 300 barrets de cel·lulosa i 200 guants de làtex.

Així mateix, l'Ajuntament ha donat a la residència i centre de dia de gent gran Onze de Setembre el següent material: 200 mascaretes quirúrgiques, 20 mascaretes FFP2, 100 bates, 100 barrets de cel·lulosa, 5 ulleres de protecció i 100 guants.

L'Ajuntament del Pratja ja ha fet prèviament donacions tant a l'Hospital de Bellvitge com a la residència Onze de Setembre. A l'hospital, ha coordinat l'entrega de 40 llits d'hotel i diversos elements de mobiliari que han servit per dotar la nova unitat que el centre ha habilitat al vestíbul de l'edifici de consultes externes per poder atendre més persones malaltes de coronavirus.

Segueixen els donatius d'empreses i particulars

D'altra banda, diverses empreses, entitats i persones de la ciutat segueixen fent donatius de material. És el cas per exemple de l'empresa ASE OPTICS EUROPE, que ha donat 9 bates de laboratori:, 500 unitats de guants de làtex, vinil i nitril i 200 mascaretes quirúrgiques per tal que l'Ajuntament pugui seguir de dotant de material de protecció les persones que aquests dies treballen atenent l'emergència sanitària.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 11:45

“La COVID ens ha posat a prova i la xarxa preocupada per l’educació a la ciutat s’ha activat”

Entrevista a Miquel de la Torre, professor de tecnologia i director durant 23...

dijous, 9 juliol, 2020 - 10:45

Des d'avui és obligatori portar mascareta a l'aire lliure i en espais oberts al públic

L'incompliment de la mesura es pot sancionar amb una multa de 100 euros