Esteu aquí

El Ple municipal aprova el Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere

TEMES: Persones,Dones, LGBTI

S’aprova per unanimitat

Presentació del Pla per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere, 2020

Presentació pública del Pla per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Sexe

divendres, 9 octubre, 2020 - 11:30

El passat dimecres 7 d’octubre es va aprovar el Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere 2020-2025, un document que s’ha treballat de forma participada i a través de la realització d’una diagnosi, des d’una visió integral, per fer de guia a les polítiques municipals.

Es va aprovar en la sessió plenària del dia 7 d’octubre, per unanimitat, ja que tots els grups polítics es van mostrar favorables, havent fet esmenes al Pla i amb total disposició pel seu desplegament.

Amb aquest Pla es vol definir un marc de referència per als diferents departaments municipals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a l’hora d'implementar polítiques públiques incloent-hi la perspectiva de la diversitat. I també definir actuacions a desenvolupar a curt i mitjà termini en matèria de diversitat sexual, afectiva i de gènere a la ciutat.

Durant 30 dies aquest document estarà en exposició pública si voleu disposar de més informació, us podeu adreçar via mail a lgbti@elprat.cat.

Presentació pública del pla

Prèviament a l’aprovació al Ple, el dia 15 de setembre es va realitzar una presentació pública a on també es va presentar un nou servei al municipi, l'assessoria jove "La Lore".  La Lore és un espai segur on poder parlar de manera lliure, confidencial i sense tabús sobre temes com l’autoconeixement del cos, la identificació del desig, les diferents identitats de gènere i sexuals, el dret al plaer i a decidir sobre el propi cos, etc.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.