Esteu aquí

L’assessoria jove La Lore arriba al Prat de la mà del SISA i Salut

Espai segur on poder parlar de manera lliure, confidencial i sense tabús sobre temes com l’autoconeixement del cos, la identificació del desig, les diferents identitats de gènere i sexuals, el dret al plaer i a decidir sobre el propi cos, etc.

dilluns, 5 octubre, 2020 - 12:00

El servei d’assessories joves d'El Lloro, Serveis de Joventut s’amplia a partir d’avui amb l’arribada de La Lore. Complementant la feina del Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut, La Lore oferirà a les persones joves del municipi un espai gratuït i confidencial d’acompanyament, assessorament i informació sobre temes relacionats amb la sexualitat, la identitat de gènere o la diversitat sexual.

Què és La Lore?

La Lore és un projecte de la Cooperativa Candela iniciat el 2012 amb l’objectiu de generar un espai segur per a les persones joves on poder parlar de manera lliure, confidencial i sense tabús.

Els temes que s’aborden des de La Lore són variats: l’autoconeixement del cos, la identificació del desig, les diferents identitats de gènere i sexuals, el dret al plaer i a decidir sobre el propi cos, etc. 

Com adreçar-se a La Lore?

L’assessoria, ubicada a El Lloro, tindrà lloc els dilluns cada 15 dies en un horari de 16 a 20 h.

El servei funciona sense cita prèvia, però també es pot reservar enviant un correu a lloro@joves.prat.cat o trucant al 93 478 50 77.

També es pot reservar cita prèvia amb el SISA i Salut enviant un WhatsApp al 696930255 o un correu a sisa@joves.prat.cat
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...