Esteu aquí

L’assessoria jove La Lore arriba al Prat de la mà del SISA i Salut

Espai segur on poder parlar de manera lliure, confidencial i sense tabús sobre temes com l’autoconeixement del cos, la identificació del desig, les diferents identitats de gènere i sexuals, el dret al plaer i a decidir sobre el propi cos, etc.

dilluns, 5 octubre, 2020 - 12:00

El servei d’assessories joves d'El Lloro, Serveis de Joventut s’amplia a partir d’avui amb l’arribada de La Lore. Complementant la feina del Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut, La Lore oferirà a les persones joves del municipi un espai gratuït i confidencial d’acompanyament, assessorament i informació sobre temes relacionats amb la sexualitat, la identitat de gènere o la diversitat sexual.

Què és La Lore?

La Lore és un projecte de la Cooperativa Candela iniciat el 2012 amb l’objectiu de generar un espai segur per a les persones joves on poder parlar de manera lliure, confidencial i sense tabús.

Els temes que s’aborden des de La Lore són variats: l’autoconeixement del cos, la identificació del desig, les diferents identitats de gènere i sexuals, el dret al plaer i a decidir sobre el propi cos, etc. 

Com adreçar-se a La Lore?

L’assessoria, ubicada a El Lloro, tindrà lloc els dilluns cada 15 dies en un horari de 16 a 20 h.

El servei funciona sense cita prèvia, però també es pot reservar enviant un correu a lloro@joves.prat.cat o trucant al 93 478 50 77.

També es pot reservar cita prèvia amb el SISA i Salut enviant un WhatsApp al 696930255 o un correu a sisa@joves.prat.cat
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 27 octubre, 2020 - 10:00

El servei d’interpretació i suport a l’atenció de persones migrades incorpora la llengua xinesa

És un servei gratuït gestionat pel programa municipal de Nova Ciutadania,...

dilluns, 26 octubre, 2020 - 14:45

Més del 90 % dels grups escolars del Prat segueixen actius presencialment

No hi ha cap centre educatiu tancat a la ciutat

dilluns, 26 octubre, 2020 - 13:00

La residència municipal de gent gran Penedès, novament lliure de COVID-19

A principis de mes, dues persones internes i una treballadora van donar...