Esteu aquí

El nou regidor Gabriel Soriano assumeix la regidoria de Salut Pública i Consum

Com a regidor d’aquest àmbit, també assumirà la presidència del Consell municipal de salut. La vicepresidenta del consell serà la tinenta d’alcaldia de Benestar i Salut, Débora García Barrios

Gabriel Soriano_2

dilluns, 8 febrer, 2021 - 12:30

 

Després de prendre possessió com a regidor al ple municipal del Prat del passat dimecres 3 de febrer, Gabriel Soriano (PSC) ha assumit la regidoria de Salut Pública i Consum.

El passat mes de gener, el govern municipal ja va aprovar una reorganització del cartipàs, per distribuir les responsabilitats de diferents regidories i tinences d’alcaldia, arran de la defunció de Marta Mayordomo el passat mes de desembre.

Fruit d’aquesta reorganització, Débora García Barrios va passar a ser la tinenta d’alcaldia de Benestar i Salut i la regidora d’Activitat Física i Esport, a més d’assumir temporalment la regidoria de Salut Pública i Consum, fins a la incorporació del nou regidor al ple municipal. A partir d’ara, serà Gabriel Soriano el responsable d’aquesta darrera regidoria.

Com a nou regidor de Salut Pública i Consum, Gabriel Soriano també assumirà la presidència del Consell municipal de salut: l’espai de participació comunitària format per les diverses institucions, entitats i col·lectius vinculats a aquest àmbit, on es poden fer propostes, consultes o exposar informacions d’interès per al desenvolupament de les polítiques locals de salut. També ha canviat la vicepresidència d’aquest òrgan de participació, que ara exerceix Débora García Barrios, com a tinenta d’alcalde de Benestar i Salut.

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...