Esteu aquí

El govern municipal es reorganitza arran de la defunció de Marta Mayordomo

Els regidors socialistes Juan Carlos Moreno, Débora García i Marina García assumeixen noves responsabilitats

Marina García, Débora García i Juan Carlos Moreno, el dia de la seva presa de possessió (juny de 2019).

dimarts, 12 gener, 2021 - 14:15

L'Ajuntament del Prat ha aprovat una reorganització del govern municipal, provocada per la recent mort de la socialista Marta Mayordomo, que era tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic. 

Els canvis afecten a tres membres del grup municipal Socialista. Així, a partir d'ara, Juan Carlos Moreno Roig deixa la tinença d'alcaldia de Benestar i Salut i la regidoria d'Activitat Física i Esport, i passa a ser tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic.

Débora García Barrios deixa de ser regidora de Comerç i Turisme i passa a ser tinenta d'alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport. De manera temporal, Débora García assumeix també la regidoria de Salut Pública i Consum, fins a la incorporació d'un nou regidor al grup municipal Socialista. 

Finalment, Marina García Vargas deixa de ser regidora de Salut Pública i Consum i passa a ser regidora de Comerç i Turisme. 

Amb aquests canvis, Débora García passa a ser membre de la Junta de Govern Local i sisena tinenta d'alcalde, mentre que Juan Carlos Moreno esdevé quart tinent d'alcalde i portaveu suplent del grup municipal Socialista.

Compartir

Noticies relacionades

Acte gener 2021 Taula Reconstrucció

divendres, 15 gener, 2021 - 14:15

El Prat ja ha posat en marxa 2 de cada 3 accions de la seva estratègia per fer front a l’impacte socioeconòmic de la covid, iniciada fa 6 mesos

La Taula per a la Reconstrucció Social i econòmica de la ciutat es va reunir...

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...

dimecres, 13 gener, 2021 - 18:30

El ple del Prat aprova el conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per reformar l’Institut Escola Pepa Colomer

El conveni preveu executar obres de reforma interior i la construcció d’un...