Esteu aquí

El Cèntric s’estrena a Instagram

El nou canal aglutina els diferents serveis de l’equipament, com són la Biblioteca Antonio Martín, l'Arxiu Municipal i els serveis culturals del Cèntric

logo instagram

dimecres, 20 maig, 2020 - 11:45

El Cèntric Espai Cultural ha obert aquests dies un perfil a Instagram (@centricespaicultural_elprat). Es tracta d’una nova proposta comunicativa per fer arribar la informació d’actualitat del centre a més persones i per donar més visibilitat a les seves propostes i projectes culturals. El canal neix amb la voluntat de generar un nou espai de diàleg, relació i interacció directa amb la ciutadania, i alhora, fer d’altaveu dels continguts dels diferents serveis que aglutina l’equipament, com són la Biblioteca Antonio Martín, l'Arxiu Municipal i els serveis culturals del Cèntric. 

Seguint amb la seva aposta per la proximitat, el diàleg i la participació ciutadana, amb l’ingrés en aquesta plataforma el Cèntric ofereix una nova eina de comunicació amb els usuaris. Una eina que, d’acord amb les línies temàtiques de l’equipament, pretén posar l'èmfasi en la promoció i difusió de la lectura, la música, el món contemporani, el patrimoni, la història i la cultura digital.

Estrena en situació d’excepcionalitat

L’estrena a Instagram del Cèntric arriba en un moment de màxima excepcionalitat per l’estat d’alarma de la COVID-19. A causa de la situació de confinament, l’equipament està tancat, però segueix actiu, on line, en el seu perfil de Facebook i des d’ara també a Instagram. A través d’aquestes plataformes, el centre ofereix aquests dies un ampli ventall de recursos, recomanacions i propostes per fer des de casa. 

Compartir

Noticies relacionades

Banner Activitats Estiu 2020

dimecres, 3 juny, 2020 - 12:15

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Enguany caldrà seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats...

dimecres, 3 juny, 2020 - 08:00

Tot a punt perquè puguem banyar-nos i prendre el sol a la platja del Prat a partir de la fase 2 de desescalada

L’Ajuntament prepara un ampli dispositiu de cartelleria i personal per...
Pacte Local Ocupació Activitat Econòmica

dimarts, 2 juny, 2020 - 19:00

L’Ajuntament i els agents socials i econòmics aproven un pla de xoc per reactivar el teixit comercial i productiu del Prat

Aprovat el pla de xoc del Pacte Local per l’Ocupació i l’Activitat Econòmica...