Esteu aquí

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les principals afectacions

centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

En el context de les noves restriccions decretades per les autoritats sanitàries per frenar la pandèmia de la Covid-19, el Cèntric Espai Cultural, la Biblioteca Antonio Martín i l’Arxiu Municipal mantindran l’atenció al públic, però alguns dels serveis i horaris es veuran modificats.

Cèntric Espai Cultural

Des d’avui, el nou horari de d’atenció al públic del Cèntric serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h. Els espais comuns de l’equipament continuen tancats i l’accés al centre se seguirà fent per l’entrada situada al c. de Jaume Casanovas. S'hauran de seguir, en tot moment, les mesures i protocols de seguretat establerts. Per accedir a l'equipament continua sent obligatori l'ús de mascareta, la neteja de mans a l'entrada i mantenir la distància de seguretat.

Biblioteca Antonio Martín

La Biblioteca romandrà oberta, però es limitarà al servei de préstec. El servei funcionarà, preferentment, amb cita prèvia. L’horari serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h

  La reserva de materials es pot fer a través de: 

  • Trucant al telèfon 93 370 51 52
  • Per correu electrònic a b.prat.am@diba.cat
  • A través del Catàleg Aladí
  • Devolucions de llibres a la bústia instal·lada a la façana de la plaça Mestre Estalella

Arxiu Municipal

El nou horari de l’Arxiu  Municipal per al servei de consulta serà de dilluns a divendres de 10 a 14 h. Es recomana  demanar cita prèvia, per assegurar l’espai, a través del telèfon 934 782 858 o a patrimonicultural@elprat.cat ,  indicant quina documentació es vol consultar.

Sala d’exposicions

Dins l’horari d’obertura del Cèntric, es podrà seguir visitant l’exposició Com ens vestíem? a la Sala d’exposicions. Per visitar-la cal registrar-se a la recepció del Cèntric.

Suspensió d’activitats

Les restriccions sanitàries també han obligat a suspendre les diferents activitats culturals de l’equipament previstes pels propers dies.  Es recomana seguir el perfil del Cèntric en les xarxes socials (FacebookInstagram) per estar al corrent de qualsevol novetat en la programació.

Més informació sobre la resta d’equipaments culturals aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...