Esteu aquí

El Cèntric recupera gradualment part de la seva activitat presencial

El pla d'obertura progressiva d'activitats permet realitzar activitats de teatre, cinema o música, amb limitacions d’aforament

El_mon_de_la_irene

dimarts, 24 novembre, 2020 - 13:15

Amb l’entrada en vigor del primer tram de les noves mesures aprovades per la Generalitat, els equipaments culturals recuperen part de la seva activitat de manera progressiva, tot i que resten tancats per la resta d'usos. En aquest context, el Cèntric Espai Cultural reprèn la programació de música a l’Auditori, amb una limitació del 50% de l’aforament màxim.

Propostes per a tots els públics

En el marc d’aquesta represa d’activitats musicals, els més petits de la casa  podran gaudir aquest diumenge a l’Auditori del Cèntric del concert familiar El món de la Irene. L’espectacle, a càrrec de Pep López, combina l’ús d’instruments poc convencionals amb d’altres més populars, tot en un format multimèdia i abordant temes com l’ambició, els sentiments, l’autoestima i l’ambició, entre d’altres.

El mes de desembre actuarà a l’Auditori el pianista Daniel Ligorio. El músic, que ja ha visitat el Cèntric en d’altres ocasions, oferirà un concert amb repertori de Ludwig van Beethoven, amb el que tancarem  un any que hem dedicat al 250è aniversari del naixement del cèlebre compositor, amb diferents activitats.

Per assistir als espectacles cal adquirir entrada prèvia, només en línia, a elprat.koobin.cat.

Propera sessió del cicle (Re)Pensem-nos!, en streaming

La propera sessió del cicle (Re)Pensem-nos! només es podrà seguir en streaming. Aquí teniu l'enllaç. L’acte comptarà amb l'artista visual Mireia Sallarès, que reflexionarà sobre feminisme, creativitat i llenguatge en la societat actual, entre d’altres conceptes. Les persones que segueixin la sessió virtualment podran enviar les seves preguntes a través del xat en directe de YouTube.

Podeu tornar a veure les sessions anteriors del cicle aquí.

Es mantenen els horaris

Els horaris d’atenció al públic de l’equipament es mantenen com aquestes darreres setmanes:

  • Cèntric Espai Cultural: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.
  • Arxiu  Municipal: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Es recomana  demanar cita prèvia a través del telèfon 934 782 858 o a patrimonicultural@elprat.cat.
  • Biblioteca Antonio Martín: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...