Esteu aquí

Diàlegs, Cicle de pensament contemporani: la Biblioteca Antonio Martín ofereix recursos per les dues últimes trobades de l’eix temàtic de literatura "I què fem amb la realitat?"

Diàlegs cicle de pensament contemporani continua al Cèntric Espai Cultural durant el primer trimestre del 2023 amb noves perspectives per comprendre la realitat quotidiana

dijous, 26 gener, 2023 - 10:00

Dues trobades més al gener i febrer del 2023: Ale Oseguera i Isaac Rosa

Diàlegs  es vertebren en tres eixos temàtics: la filosofia, la literatura i l'activisme. Dins de l’eix específic de literatura I què fem amb la realitat?, l’escriptora pratenca Rosa Ribas s’encarrega de coordinar i dinamitzar les trobades.

El 31 de gener a les 19 h Ale Oseguera, poeta, crítica literària i performer mexicana parla a “Altres mons són possibles” sobre com s’inspira per crear des de les infinites possibilitats, de mons que succeeixen paral·lelament. Entre les seves publicacions, la novel·la Realidad en mono i el poemari Tormenta de tierra es troben disponibles a la Xarxa de Biblioteques.

El 7 de febrer a les 19 h Isaac Rosa, escriptor i columnista de premsa, debatrà a “La literatura com una forma d’estar al món” sobre el poder de la paraula com a eina per transformar el món. Autor prolífic, les següents obres es poden descarregar en format electrònic: La mano invisible, Feliz Final, Lugar seguro, W.

Disponibles a la Xarxa de Biblioteques en format paper: La habitación oscura, El vano ayer, ¡Otra maldita novela sobre la Guerra Civil!: lectura crítica de La malamemoria, El país del miedo, Te estaré mirando, Tu futuro empieza aquí, Aquí vivió: historia de un desahucio.

Què ofereix la biblioteca

El club de lectura Grans lectors, en coordinació amb el Punt d’Informació de Gent Grant, de Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania, ha triat com a lectura del mes de gener el llibre de relats Tiza roja, d’Isaac Rosa. Estructurat en seccions com si es tractés d’un diari, el volum reuneix històries quotidianes que impacten i conviden a la reflexió, la conscienciació i a l’acció.

A la sessió del club han assistit una desena de participants que han valorat molt positivament la lectura, tant per la riquesa literària com pels temes que aborda.

Coincidint amb el cicle, la biblioteca difon informació sobre cada trobada de Diàlegs  en un expositor permanent al vestíbul amb una escollida mostra de llibres.

Serveis actius de la Biblioteca 

El servei de préstec EBiblio ofereix llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg col·lectiu Aladí i  al catàleg AtΣna.

Són diverses les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152, les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

Crear, un joc de contagi

El grup de Pràctiques de creació, amb la mediació del col·lectiu Big Bouncers...

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martin celebra els 10 d’anys del club de lectura en francès Parlons Livre

Els clubs de lectura, una de les apostes de Foment de la lectura amb més...

dimecres, 22 març, 2023 - 09:00

Es constitueix la Taula Local de la Infància i Adolescència

És un espai de treball en xarxa que reuneix a tots els agents que treballen...