Esteu aquí

Des de diumenge cal romandre a casa entre les 22 i les 6 h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se suma a la resta de mesures davant del rebrot de la COVID-19 que segueixen vigents

dilluns, 26 octubre, 2020 - 11:00

Des de diumengre passat cal romandre a casa entre les 22 h de la nit i les 6 h de matí. Així ho ha establert la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma decretat pel govern central davant de l’actual rebrot de la COVID-19 que afecta el Prat, Catalunya, Espanya i bona part d’Europa. Només hi haurà excepcions puntuals, com anar a treballar o tenir cura d’altres persones.

Per facilitar el confinament nocturn, els equipaments esportius municipals del Prat han avançat l'hora de tancament a les 21 h (l'Ajuntament està estudiant com retornar a les persones abonades les quantitats corresponents a les hores en què no es prestarà servei). L'Escola d'Arts en Viu acabarà la seva activitat, tal i com està previst per a les activitats lectives, a les 22h.

Durant la vigència de l’estat d’alarma, els comerços no podran obrir més tard de les 21 h, una mesura que al Prat ja estava en vigor. 

De la mateixa manera, la resta d’activitats també hauran de finalitzar a les 21 h, de tal forma que les persones puguin tornar als seus domicilis abans de les 22 h. Els espectacles culturals i la restauració a domicili hauran d'acabar la seva activitat a les 22 h.

Així mateix, segueix vigent la resta de mesures ja en marxa davant de l’augment de casos de COVID-19, com la prohibició de fer trobades socials o familiars de més de sis persones, o de menjar i beure a l’espai públic, i el tancament d’espais urbans com les pistes esportives a l’aire lliure, les de petanca, o els skateparks.

La policia mantindrà el reforç en les seves tasques de vigilància per vetllar pel compliment d’aquestes mesures.

També cal recordar que s'ha d'actuar en tot moment amb responsabilitat, mantenir una higiene bàsica i la distància física.

En aquest web podreu seguir i obtenir informació actualitzada sobre la situació a la ciutat i les mesures vigents en cada moment. Així mateix, al web del departament de Salut de la Generalitat podeu consultar l’evolució de la pandèmia al nostre municipi i a la resta de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 08:45

1 de desembre, Dia Mundial de la Sida

“Compartim compromisos i respostes”, lema d'enguany

dilluns, 30 novembre, 2020 - 09:15

El nombre de grups escolars bombolla confinats al Prat es redueix a 7

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

dimecres, 25 novembre, 2020 - 09:15

L'Ajuntament reactiva les trucades a persones grans que viuen soles

Tal com ja es va fer durant la primera onada de la covid-19