Esteu aquí

Del 13 al 19 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món i el Festival Esperanzah

Del Prat al Món és la nova imatge del Prat Solidari

Del Prat al Món

divendres, 1 octubre, 2021 - 12:00

El proper 13 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món. Un projecte ple d’activitats que té per objectiu continuar sensibilitzant a la ciutadania pratenca entorn als valors de la cooperació internacional, la Pau i els Drets Humans.

Enguany, a més, s’inicia una col·laboració amb el Festival Esperanzah per tal de crear espais de confluència que permetin sumar esforços i recursos en la creació de valors solidaris.

Calendari

Del 13 al 19 d’octubre es duran a terme diferents activitats com per exemple: cinefòrums, conta contes, xerrades o concerts entre d’altres.

Podeu consultar tot el programa al web del Prat al Món. Algunes activitats requereixen entrada.

 

Del Prat Solidari a Del Prat al Món

A principis d’aquest any es va iniciar un procés amb les entitats de la Comissió del Prat Solidari per fer propostes de millora per revitalitzar les jornades de cooperació a la ciutat i adaptar-les a la nova situació i context.

En aquest sentit es va arribar a la decisió consensuada del canvi de nom per reflectir el nou enfocament de la cooperació internacional, que inclou no només la solidaritat entre els països, sinó també la denuncia de les desigualtats estructurals que tantes diferències generen.

 

Octubre, mes de la cooperació

El mes d’octubre serà el mes de la cooperació a la nostra ciutat ja que també està es posarà en marxa una nova edició de Ciutats defensores del Drets Humans.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...