La Festa del Prat al món serà el proper dissabte 10 de juny de 2023

Tenim per davant una nova edició de la "Festa del Prat al Món”, hereva de les fins ara “Jornades del Prat Solidari” que s’han estat celebrant a la nostra ciutat durant 36 edicions entre els mesos de maig i juny de cada any.

Després d’un procés participatiu amb les entitats de l’àmbit de la cooperació, tenim per davant una festa renovada, que canvia de nom i de data, per reforçar aquesta mirada transformadora de la cooperació. Basada sobretot en la defensa del respecte dels Drets Humans per a tothom, en la denuncia de les causes que originen les desigualtats estructurals, en la Justícia Global, la cultura de Pau i en la idea de que som una sola humanitat en la que totes les persones, tenim dret a una vida amb dignitat.

El canvi de data de la primavera a la tardor té un doble objectiu, coincidir també amb el Festival Esperanzah que es fa a la nostra ciutat en les mateixes dates, iniciant una estreta col·laboració i establint espais de confluència que fins ara no s’havien donat.

Tenim per davant un dia ple d’activitats per a tots els públics i sensibilitats, amb diferents formats  i horaris,  que segur que encaixen amb alguna de les vostres preferències.

Agenda


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Fitxes relacionades

Jornades El Prat Solidari

Sensibilització ciutadana en matèria de cooperació i drets humans, entre d’altres.

Ciutats Defensores dels Drets Humans

Projecte per donar a conèixer la tasca dels defensors i defensores dels drets humans. ...

Pla Director de Cooperació, Justícia Global, Drets Humans i Pau, 2018 - 2023

Objectius i les línies estratègiques en matèria de cooperació per a aquest període

Un món per a tothom, defensem la cooperació

Parlar de cooperació internacional en aquests moments es fa més difícil que mai ja que...