Les jornades del Prat al món seran del 13 al 17 d'octubre de 2021

Tenim per davant unes noves  “Jornades del Prat al Món”, hereves de les fins ara “Jornades del Prat Solidari” que s’han estat celebrant a la nostra ciutat durant 36 edicions entre els mesos de maig i juny de cada any.

Després d’un procés participatiu amb les entitats de l’àmbit de la cooperació, tenim per davant unes jornades renovades, que canvien de nom i de data, per reforçar aquesta mirada transformadora de la cooperació. Basada sobretot en la defensa del respecte dels Drets Humans per a tothom, en la denuncia de les causes que originen les desigualtats estructurals, en la Justícia Global, la cultura de Pau i en la idea de que som una sola humanitat en la que totes les persones, tenim dret a una vida amb dignitat.

El canvi de data de la primavera a la tardor té un doble objectiu, coincidir també amb el Festival Esperanzah que es fa a la nostra ciutat en les mateixes dates, iniciant una estreta col·laboració i  establint espais de confluència que fins ara no s’havien donat i també amb les Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans, que també tenen lloc a l’octubre.

Tenim per davant un mes ple d’activitats per a tots els públics i sensibilitats, amb diferents formats  i horaris,  que segur que encaixen amb alguna de les vostres preferències.

Per a un Món més Just, Defensem la cooperació.

Agenda


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Fitxes relacionades

Ciutats Defensores dels Drets Humans

Projecte per donar a conèixer la tasca dels defensors i defensores dels drets humans. ...

Pla Director de Cooperació, Justícia Global, Drets Humans i Pau, 2018 - 2023

Objectius i les línies estratègiques en matèria de cooperació per a aquest període