Esteu aquí

Comencen les activitats contra les violències masclistes entorn al 25N

TEMES: Persones,Dones

El lema d'enguany és #JuntesMesFortes

dijous, 7 novembre, 2019 - 09:15

El 25 de novembre se celebrarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Masclistes, però al Prat les activitats al voltant del 25N comencen abans d'aquesta data. 

Es parla de violències, en plural, perquè són múltiples les manifestacions violentes i masclistes que les dones pateixen sistemàticament a diari, a causa de l’actual sistema de societat patriarcal.

Per això, el programa municipal de Feminisme i LGTBI del departament de Ciutadania, juntament amb entitats de la ciutat, convida a tota la població del Prat a participar en les accions programades per reflexionar respecte d'aquest tema. 

Al llarg de tot el mes de novembre es realitzaran diverses activitats. En destaca l’acte central, amb accions de reivindicació, lectura del manifest i pilar dels Castellers del Prat, el mateix dilluns 25 de novembre a les 18:30 hores a la plaça de la Vila.

El jovent, punt clau

Durant aquest cicle d’activitats es vol fer èmfasi en l’educació i sensibilització del jovent de la ciutat. Per aquet motiu, el dijous 14 de novembre es farà la taula rodona “Joves, relacions afectives i violències”, al Centre Cívic Palmira Domènech. 

Altres activitats de sensibilització

Dilluns 18, a les 18:30 h, l'entitat ATTA Permacultura ens proposa una conversa sobre ecofeminisme, el camí alternatiu a la violència. El dimecres 20, a les 19 h, es realitazarà la xerrada sobre consentiment sexual: "La palabra más sexy es sí" a càrrec de la Shaima Joy Machlus. També el divendres 29, a les 19 h, la presentació del llibre "Amor Sostenible", de Marisol Rojas.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 13 desembre, 2019 - 08:30

Gran participació a l'acció comunitària "Fem Nadal a Sant Cosme"

Enguany hi han participat més col·lectius i classes dels centres educatius...

dijous, 12 desembre, 2019 - 14:00

L’Ajuntament es personarà com a acusació popular en el cas de l'assassinat masclista

També es queixarà al CAC i al Consell de la Informació de Catalunya pel...

dimarts, 10 desembre, 2019 - 13:15

Enllestit el programa d’activitats de la 17a Mostra d’Entitats

Hi trobareu activitats de caire social, cultural, esportiu o infantil