Esteu aquí

Comencen les activitats contra les violències masclistes entorn al 25N

TEMES: Persones,Dones

El lema d'enguany és #JuntesMesFortes

dijous, 7 novembre, 2019 - 09:15

El 25 de novembre se celebrarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Masclistes, però al Prat les activitats al voltant del 25N comencen abans d'aquesta data. 

Es parla de violències, en plural, perquè són múltiples les manifestacions violentes i masclistes que les dones pateixen sistemàticament a diari, a causa de l’actual sistema de societat patriarcal.

Per això, el programa municipal de Feminisme i LGTBI del departament de Ciutadania, juntament amb entitats de la ciutat, convida a tota la població del Prat a participar en les accions programades per reflexionar respecte d'aquest tema. 

Al llarg de tot el mes de novembre es realitzaran diverses activitats. En destaca l’acte central, amb accions de reivindicació, lectura del manifest i pilar dels Castellers del Prat, el mateix dilluns 25 de novembre a les 18:30 hores a la plaça de la Vila.

El jovent, punt clau

Durant aquest cicle d’activitats es vol fer èmfasi en l’educació i sensibilització del jovent de la ciutat. Per aquet motiu, el dijous 14 de novembre es farà la taula rodona “Joves, relacions afectives i violències”, al Centre Cívic Palmira Domènech. 

Altres activitats de sensibilització

Dilluns 18, a les 18:30 h, l'entitat ATTA Permacultura ens proposa una conversa sobre ecofeminisme, el camí alternatiu a la violència. El dimecres 20, a les 19 h, es realitazarà la xerrada sobre consentiment sexual: "La palabra más sexy es sí" a càrrec de la Shaima Joy Machlus. També el divendres 29, a les 19 h, la presentació del llibre "Amor Sostenible", de Marisol Rojas.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 agost, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...

divendres, 31 juliol, 2020 - 11:30

Actualització de la normativa de les reunions a les comunitats veïnals

Màxim 10 persones, mascareta i distància d'1,5 metres