Esteu aquí

Taula rodona: Joves, relacions afectives i violències

Volem fer una reflexió en positiu, que des del criteri de realitat, aporti idees per fer recerca de recursos que ens permetin  treballar la prevenció, el reforç del sistema educatiu, de la xarxa de serveis de detecció precoç, d'atenció i  de suport, amb una perspectiva constructiva. 

Hem convidat a participar a la taula a professionals que hi treballen en àmbits diferents:

A:  Món judicial,  representants de l’Equip 3 del Servei de Mediació i Assessorament Tècnic del Departament de Justícia; Rubén Sanchez  psicòleg especialitzat en treballar amb les víctimes i Mónica Díaz coordinadora del servei.

B: Recuperació de l’agressor, comptem amb Santi Luque, psicòleg de la Fundació AGI, que entre d’altres àmbits de treball incorpora un servei especialitzat en fer  tractament  als homes i als nois que exerceixen violència.

C:  Mirada relacional des del propi municipi amb representants del SISA i Medi obert, que  aportaran la seva mirada aterrada al territori com a serveis de proximitat.

Fila 0 formada per diferents professionals del territori.

Parlem de joves educables, que s’estan construint com a persones adultes i que poden aprendre a gaudir de les seves relacions en igualtat, amb respecte i lliures de violències.

Podeu fer inscripcions enviant un correu electrònic a: siad@elprat.cat

Activitats relacionades

Costura

Tipus: Proposta
Quan: 19/02/2020 de 11:00 a 13:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Tardes joves a la Palmira: màscares!

Tipus: Proposta
Quan: 19/02/2020 de 17:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech