Esteu aquí

Assessorament gratuït sobre les clàusules abusives a les hipoteques, a Prat Espais

L'any passat s'hi van fer 586 atencions, de les quals 93 es van prestar a través d'aquest nou nou servei

El servei s’imparteix al Prat gràcies a un conveni entre el Col·legi de l’Advocacia i la Diputació de Barcelona.

dilluns, 26 febrer, 2018 - 15:45

L'empresa municipal Prat Espais acull un servei d'atenció individualitzada i gratuïta en relació a litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes de préstecs hipotecaris. Aquest servei s’ha materialitzat amb la signatura de convenis de col·laboració amb els col·legis professionals d’advocacia, la Diputació de Barcelona i els Serveis públics de consum de la demarcació de Barcelona, i substitueix el que es venia prestant directament per Prat Espais amb personal propi.

Les persones afectades rebran un primer consell orientador per un/una advocat/advocada especialista i informació sobre la conveniència d'acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes, però no es redacta cap document ni es tramita cap assumpte. Aquest servei també assessora la ciutadania respecte del dret a accedir a l'assistència jurídica gratuïta i de la documentació necessària per sol·licitar-la. Les visites es podran concertar fins a final d’any.

Com accedir-hi?

La forma d’accedir al servei és trucant per telèfon a Prat Espais (933 705 054) o adreçant-se a les oficines (av. de l'Onze de Setembre, 82-84) Horaris del servei: dimecres de 16 a 19 hores. Horaris de Prat Espais: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 16 a 19 hores. Durant l’any 2017 es van fer a Prat Espais un total de 586 atencions relacionades amb clàusules abusives de contractes hipotecaris, de les quals 93 es van prestar amb aquest nou servei.

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

dijous, 24 setembre, 2020 - 08:30

“S’ha de tornar a l’escola formadora i al mateix temps acollidora”

Entrevista a Joana Cabré, pediatra al CAP Doctor Pujol i Capsada del Prat

dimecres, 23 setembre, 2020 - 13:15

Nova edició del Projecte Singular "Jove, al Baix tu decideixes!"

Per a joves que vulguin preparar-se com a auxiliar de magatzem al Centre de...