Esteu aquí

Anglès per a tots els públics

A la Palmira aprenem i practiquem anglès mitjançant el joc i el cinema

'Games amb l'Andrei' - Activitat virtual amb la gent gran

dimarts, 4 maig, 2021 - 13:45

Cada vegada hi ha més interès per l'anglès, i ja no és només una cosa del jovent o els infants. Algunes ho fan amb l'objectiu de practicar i mantenir el seu nivell d'idioma, altres per aprendre nou vocabulari, per socialitzar en una altra llengua, per iniciar-se en l'aprenentatge , o fins i tot, per passar una bona estona. A la Palmira, l'anglès ha esdevingut un mitjà més de socialització per gaudir i per aprendre.

L'Andrei és l'auxiliar de conversa que du a terme aquestes activitats a la Palmira els dijous a la tarda, dins del marc del Programa IntersECCions, el programa de ciutat que treballa transversalment la cultura i l'educació des d'una perspectiva comunitària, i que aposta per l'entrada d'auxiliars de conversa als equipaments culturals i als centres educatius del Prat. 

 

Activitats amb gent gran

'Games amb l'Andrei' és una activitat que va sorgir com a proposta durant un procés participatiu al gener a la Sala Gran Virtual, el grup de gent gran de la Palmira que ha hagut de traslladar la seva activitat a l'entorn virtual per mesures preventives. Durant aquest procés, es va detectar la necessitat i curiositat de la gent gran per aprendre anglès, malgrat que la majoria no coneixia gaires paraules.

En només uns mesos, ja han après a presentar-se i han incorporat nou vocabulari mitjançant els jocs proposats per l'Andrei. Algunes prenen apunts, se'ls intercanvien, i els repassen durant la setmana mentre que d'altres s'ho prenen amb més filosofia. En definitiva, totes estan d'acord que el seu objectiu és passar una bona estona plegades i aprofitar per entrenar la ment una mica.

Cinefòrum en anglès

El Cinefòrum en anglès va començar al centre fa uns mesos, dirigit a persones que volguessin millorar el seu nivell de conversa en anglès. Cada dijous aquest grup de gent d'edats molt variades amb interès en el cinema, però també en les sèries i altres formats, comparteix una hora a la tarda per fer recomanacions audiovisuals centrant-se amb alguns gèneres en particular. Fins ara han realitzat sessions dedicades a la ciència-ficció, al cinema de drama, d'esports, d'acció, sèries i minisèries, thrillers...

Si t'interessa, encara queden places lliures i t'hi pots sumar. Apunta't enviant un correu electrònic a ccpalmiradomenech@elprat.cat. Aquesta activitat actualment es realitza en un format virtual, però podria adaptar-se a un format presencial més endavant.

Altres activitats

A més d'aquestes dues activitats setmanals, hi ha algunes altres propostes puntuals dins del projecte Auxiliars de Conversa del Centre Cívic Palmira Domènech: Tardes en Família en anglès i l'Spring Festival. 

La primera d'aquestes es proposa puntualment algun dijous amb l'objectiu d'apropar l'anglès d'una manera lúdica i en família.

La segona és la participació del centre en l'Spring Festival, unes jornades on interactuarem i intercanviarem activitats en anglès entre els diferents centres participants al projecte Auxiliars de Conversa del Programa IntersECCions. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 14:00

La 17a edició de Petits Contes conclou aprofundint en els orígens geogràfics i culturals de les famílies

Els 29 contes de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del...

divendres, 14 maig, 2021 - 10:00

L'Escola Sona amb The Hitters i Turn the page

Cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa
Convocatòria /Unzip 2021

dijous, 13 maig, 2021 - 12:00

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

Tancada la primera fase de presentació de propostes vinculades al Prat