Esteu aquí

Acaba una temporada de platja marcada per les mesures contra la COVID-19

La qualitat de l'aigua per al bany s'ha mantingut en nivells excel·lents durant tot l'estiu

Autobús PR3, que durant l'estiu ha connectat la ciutat amb la platja.

divendres, 2 octubre, 2020 - 12:30

La platja del Prat ha acomiadat l'estiu i tots els serveis relacionats amb la temporada de bany ja han deixat de funcionar. Aquest any ha estat marcat per la pandèmia de COVID-19 i les diverses restriccions que s'han hagut d'aplicar a la platja, com la reducció de l'aforament i el manteniment de les distàncies de seguretat. 

Un dels aspectes més destacables de la temporada de bany ha estat la qualitat de l'aigua de la platja, que s'ha mantingut en uns nivells d'excel·lència durant tot l'estiu, segons les analítiques quinzenals que hi ha fet l'Agència Catalana de l'Aigua.

El dissabte 13 de setembre va deixar de funcionar el servei de salvament i socorrisme a la platja, que des del 13 de juny estava actiu de 10 a 19 h.

També han deixat de funcionar els autobusos que connectaven el nucli urbà del Prat amb la platja, que eren les línies PR3 i la PE (Platja Exprés).

Aquesta mateixa setmana s'ha desactivat la informació que, a la portada del web municipal elprat.cat i a diversos panells informatius al carrer, indicava en temps real l'estat d'ocupació dels pàrquings de la platja. La zona verda d'aparcament es va desactivar el 30 de setembre.

Una de les novetats d'aquest estiu han estat els dos aparcaments vigilats gratuïts per a bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal (VMP), que van deixar de funcionar el 30 d'agost. Aquesta iniciativa ha tingut una gran acceptació entre les persones usuàries de la bicicleta, un dels millors mitjans de tranport per arribar a la platja.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 14 octubre, 2020 - 12:00

Es reprenen les visites guiades als espais naturals i agrícoles del Delta

Cada cap de setmana s’ofereix l’oportunitat de descobrir alguns dels indrets...
Casa Gomis

dimecres, 14 octubre, 2020 - 08:00

Gran èxit d’assistència a les primeres visites a la Casa Gomis amb les noves mesures de seguretat

Aquest octubre s’ha organitzat una visita addicional per donar resposta a l...
Entrega del segell Biosphere

dimecres, 16 setembre, 2020 - 10:30

Sis entitats del Prat obtenen el segell de Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere

Cinc d’elles renoven la distinció mentre que una altra, l’Academia Sánchez...