Activitat d'Equinoteràpia. Associació de temps de lleure Rubricatus.

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats és la d'equinoteràpia. Aquesta activitat la fan un total de 8 persones amb la col·laboració de l’Associació Delta del Llobregat, es tracta d’una activitat subvencionada pel Departament de Ciutadania de l’Ajuntament del Prat.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de les persones voluntàries serà acompanyar els nois i noies en el camí cap l’activitat, des de La Fundació Rubricatus, i esperar fins que les famílies passin a recollir-los.

L'altra tasca de les persones voluntàries serà la de donar suport als monitors de Associació Delta del Llobregat, i estar al cas de qualsevol contingència durant l’activitat com atenció a la persona o també acompanyar-la al serveis.

El curs comença al setembre i acaba a mitjans de juny . La dedicació serà els dilluns i els dijous per la tarda.

A qui s’adreça?

A persones majors d'edat amb experiència amb col·lectius de persones amb DI o estudis socials i/o de psicologia. Un requisit indispensable és no tenir por dels cavalls.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Equinoteràpia

Ajudeu les persones amb discapacitat a créixer a través del vincle amb els cavalls.

Fes voluntariat al projecte Marhaba

Col·labora en l'educació de joves adolescents amb Saó Prat.

Música en directe

Tens coneixements musicals i t'agradaria aportar-los a un projecte social? La Fundació...

Voluntariat a l'ONCE

Col·labora en l'acompanyament a persones invidents.