Música en directe

Fundació Rubricatus

Objectiu del projecte

La Fundació Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre, ubicada al Prat de Llobregat, i dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiva de les persones amb discapacitat a través de la creació d'ocupació, la inserció laboral o la prestació de serveis de teràpia ocupacional. Ho aconsegueix per mitjà de la creació, la participació i la promoció d'activitats que afavoreixen i milloren l'autodeterminació, l'autonomia personal, la competència social, la plena capacitat d'obrar i la felicitat objectiva de les persones amb discapacitat.

En el marc de les activitats d’ajustament personal i social dels serveis de Centre Ocupacional, l’escolta activa de la música i un instrument musical aporta beneficis terapèutics per a les persones com és incrementar l’atenció, fomentar l’escolta activa i la participació.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Interpretar música en directe per a les persones usuàries dels serveis d’atenció diürna de la nostra entitat.

A qui s’adreça?

Persona o grup de persones que sàpiguen tocar un instrument musical i vulguin fer una mostra a les persones de la nostra entitat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitat organitzadora

Fundació Rubricatus

C. de Girona 0010-0012
Tel: 934784629 | Web | Mail | Twitter | Facebook

Per saber-ne més

Fundació Rubricatus

Entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiv...

Servei de Teràpia Ocupacional (STO)

Per a persones amb discapacitat i amb necessitats d’integració social.

Consell Municipal de les Persones amb Disversitat Funcional

Òrgan consultiu i de participació de les persones amb discapacitat del Prat.