Petanca. Associació de temps de lleure Rubricatus.

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats és l'equip de petanca. Actualment hi ha tres equips, formats cadascun d’ells per grups de 3 persones (nois i noies), entrenen un cop a la setmana tots els dimarts no festius entre 16:30 a 17:30 hores. Tenen competició cada quinze dies a las instal·lacions de les Llars Mundet i estan federats a la Federació ACELL. Els nois i noies són bastant autònoms i formen part del departament del CET de La Fundació Rubricatus.

L'entitat cerca persones voluntàries que vulguin compartir i gaudir d’aquest espai d'oci i benestar per al col·lectiu de persones amb discapacitat, donant suport a la persona professional que porta l'activitat.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de les persones voluntàries serà acompanyar als nois i noies als entrenaments els dimarts en l’horari indicat, i també acompanyar-los a les instal-lacions de les Llars Mundet i tornada a El Prat. Les persones voluntàries a banda de que els agradi la petanca, haurien de ser el referents, com una mena de coach.

La temporada comença al setembre 2019 i acaba a mitjans de juny 2020. Les tardes dels dimarts i un cap de setmana cada quinze dies.

A qui s’adreça?

A persones majors d'edat amb ganes de col·laborar amb col·lectius de persones amb discapacitat i apassionats de la petanca.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Reforç escolar

Doneu suport al procés educatiu d’infants i preadolescents.

Vine a espigolar!

Col·labora espigolant contra el malbaratament alimentari.

Equinoteràpia

Ajudeu les persones amb discapacitat a créixer a través del vincle amb els cavalls.