Esteu aquí

Les cooperatives Abacus i Cultura 03 s'instal·laran a Sant Cosme

Gràcies a un conveni entre l'Ajuntament del Prat i l'Incasòl de la Generalitat.

dimecres, 9 maig, 2007 - 14:30

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), Miquel Bonilla, han signat aquest matí un conveni de col·laboració referent a Sant Cosme, per tal que les cooperatives Abacus i Cultura 03 instal·lin les seves seus corporatives en aquest barri de la nostra ciutat i, d’aquesta manera, n'afavoreixin la transformació.

L’Incasòl i l’Ajuntament entenen que la transformació estructural i urbanística ha d’estar completada amb la ubicació en el territori d’un conjunt d’activitats econòmiques d’abast supramunicipal. En aquest sentit, l’Incasòl es compromet a cedir el dret d’ús de 9.000 m2/sostre de sòl per a ús terciari a Abacus Cooperativa i al grup Cultura 03.

Aquest solar, situat al costat de l'escola Sant Cosme i Sant Damià, està molt a prop del sector urbanístic de la futura Ciutat Aeroportuària, que acollirà oficines, seus corporatives i un palau de congresos.

Aquesta iniciativa propicia la constitució d’un espai per a la indústria cultural catalana, dedicada als àmbits de l’educació, la creació cultural i l’entreteniment, al municipi del Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 setembre, 2024 - 14:30

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans al Prat

Enguany, hi haurà una sessió oberta a la ciutadania i la resta estaran...

dimarts, 17 setembre, 2024 - 13:30

En marxa les activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer

Enguany és una edició especial ja que l’AFA arriba al seu 30è aniversari

dilluns, 16 setembre, 2024 - 16:30

El 25 de setembre, nova edició de la paella de la gent gran

La Festa Major ja és a tocar i amb ella arriba una nova edició de la paella popular de la gent gran. Enguany, se celebrarà el proper dimecres, ...