Esteu aquí

Les Cases d'en Puig acolliran serveis d'Igualtat i Ciutadania

Des d'aquest estiu ja no són la seu del Centre d'Informació Ambiental del Prat.

dimarts, 7 setembre, 2010 - 12:00

Des d'aquest estiu les Cases d'en Puig ja no acullen el Centre d'Informació Ambiental del Prat, ja que l'equipament s'està preparant per acollir diversos serveis del departament municipal d'Igualtat i Ciutadania (SIAD, mediació, voluntariat, serveis per a entitats, punt de gent gran...).

Els serveis que oferia el Centre d'Informació Ambiental a les Cases d'en Puig s'ofereixen ara a través de diferents vies.

  • Per a grups escolars o altres col·lectius que volen visitar el delta del Llobregat, cal contactar amb el servei d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat, al telèfon 933 709 002 o al correu electrònic sea@elprat.cat.
     
  • Per rebre informació sobre el territori del delta i la seva oferta turística, podeu visitar el web del Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat.
     
  • Per rebre informació sobre els espais naturals protegits del delta, podeu visitar el web del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.
     
  • Si, finalment, busqueu informació sobre el medi ambient de la ciutat del Prat, proparament es presentarà un web específic, en el qual es donarà molta importància a la lluita contra el canvi climàtic.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...