Esteu aquí

El 21 de febrer, sessió informativa “De camí a l’institut” al Teatre Modern

La jornada s’adreça a famílies amb fills i filles que cursen 6è de Primària

dimarts, 13 febrer, 2024 - 12:45

Si tens un fill o una filla que cursa actualment 6è de Primària, anota aquesta cita a l’agenda. El dimecres 21 de febrer, a les 18 h, el Teatre Modern acollirà la sessió informativa “De camí a l’institut”, dirigida a les famílies de l’alumnat que farà la transició a l’Educació Secundària Obligatòria.

La sessió servirà per informar sobre la preinscripció a 1r de l’ESO als instituts de la ciutat. Les explicacions aniran a càrrec de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), de la Inspecció d’Educació i dels centres educatius.

L’acte compta amb la col·laboració en tasques organitzatives de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques que s’imparteix a l’Institut Illa de Banyols.

Es recomana fer la inscripció a través d’aquest enllaç.

Xerrada sobre l’acompanyament familiar de l’adolescent

La jornada s’iniciarà amb una xerrada a càrrec de l’Alba Herrera i la Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF), en la qual explicaran com les famílies poden acompanyar els joves en el trànsit cap a l’adolescència, una etapa decisiva, plena de canvis, de creixement i de contradiccions que no sempre resulta fàcil. Dir adeu a la infància no és cosa d’un dia i no només afecta els infants: les persones adultes que acompanyen també han de fer un procés d’adaptació davant dels canvis de cicle vital.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...

dimecres, 8 maig, 2024 - 14:15

Tercera i darrera sessió del curs del Servei Comunitari

La novetat d’enguany ha estat la presentació d’opcions de voluntariat per a l...