Esteu aquí

L’alumnat del Jaume Balmes i la gent gran de Sant Cosme tanquen el curs del seu projecte de relació intergeneracional amb una festa

divendres, 23 juny, 2023 - 11:45

El centre de dia l'Onada, situat al barri de Sant Cosme, va convidar la setmana passada a l’alumnat de l’escola Jaume Balmes a la seva tradicional festa anual.

Enguany, a la festa van assistir més de cinquanta alumnes, que van compartir espai lúdic amb el personal del Centre de Dia, les persones usuàries i també els seus familiars.

Aquesta trobada va servir per fer la cloenda de curs del “Connectem Generacions”, un projecte que pretén generar un espai de relació, convivència i col·laboració entre la comunitat educativa de l’Escola Jaume Balmes i la gent gran del barri, a través del Centre de dia L’Onada.

Podeu veure les fotos de la trobada al següent enllaç.

Connectem Generacions

El Connecten Generacions és un projecte transversal ple de moments màgics i emotius, on la gent gran (font de coneixement, d’informació, de vivències i d’arrels) comparteix amb el jovent el seu bagatge professional i vivencial.

Al llarg l’any, es duen a terme sessions conjuntes de psicomotricitat, jocs o d’art plàstic, entre d’altres.

L’objectiu del projecte és fomentar l’envelliment actiu de la gent gran i alhora enfortir la mirada apreciativa cap a la vellesa de l’alumnat, tot construint un aprenentatge significatiu i vivencial.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...