Esteu aquí

Presentació "Cossos en escolta"

Cossos en escolta

Mostra del procés de treball de "Cossos en escolta: l'art com a espai agencial per a la creació de trobades i experiències", projecte seleccionat a la modalitat de Fotografia i Societat de la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022. 

El projecte, d'Ida Barbati i Valentina Gaia, entre el mesos de juliol i octubre ha construit un espai comunitari inclusiu, en el que han participat al voltant de 50 dones. El focus ha estat la política corporal, cercant crear noves formes de col·laboració i d'expressió a través de la fotografia, el brodat i el moviment. La finalitat ha estat explorar diferents maneres de fer art des de la col·lectivitat a partir de 6 trobades que han produït relacions i activació de micropolítiques, convidant a qüestionar les normes heteropatriarcals radicades actualment a la societat.

Aquesta exposició reconstrueix el procés de treball i mostra els materials més significatius. 

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

  • Accessible

Activitats relacionades

El Cine de Frida: 'Roma'

Tipus: Proposta
Quan: 03/04/2024 de 17:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

En Femení: Miralls, sexualitats i corporalitats

Tipus: Proposta
Quan: 04/04/2024 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes