Esteu aquí

Alba Morena presenta Las Dos Edades

Temes: Cultura
Categories: Arts en Viu, La Capsa, Unzip Arts Visuals
TIPUS: Música
Cicles: Indisciplinats
Per a qui: Adult, Jove
Alba Morena

La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent-hi gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció pròpia. Part d'un so urbà alternatiu i incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, alhora, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.

Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (autoeditat, 2021), on s'interrelacionen diferents gèneres: des de l'electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Aborda temes com el suïcidi, el duel, l'amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.

Damunt de l'escenari proposa un viatge conceptual i artístic on s'harmonitzen diferents disciplines com el teatre i la dansa que, al costat de la música, pretenen emocionar i entretenir al públic.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Activitats relacionades

Taller: Political Remix Video: ¿Com ho fan Los Voluble?

Tipus: Música
Quan: 25/04/2024 de 18:00 a 21:00 h
On: La Capsa

Taller "Fiesta de jinetes"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 26/04/2024 de 19:00 a 21:00 h
On: Teatre L'Artesà

Concert: Joan Miquel Oliver + Garrafa Nadal

Tipus: Música
Quan: 26/04/2024 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa