Esteu aquí

* HIT ME IF I'M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor –DEIXALLES–

Hit me if I

* HIT ME IF I'M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor –DEIXALLES–

Juana Dolores

Exposició dels processos residuals de la dramatúrgia de la 2a peça teatral de l'artista pratenca Juana Dolores entorn l'amor, el subjecte desitjador i l'objecte desitjat. 

Juana Dolores és actriu, dramaturga i directora d'escena, també poeta i vídeoartista. La seva obra està travessada pel diàleg entre la tradició, la cultura popular i la fragmentació contemporània, i la tensió entre les ideologies i la bellesa. Ha publicat Bijuteria (premi Amadeu Oller, 2020, Edicions Galerada); i, després de LIMPIEZA (2020) i SANTA BÁRBARA (2020), ha escrit i dirigit MISS UNIVERSO (2021, Temporada Alta), un curtmetratge que oscil·la entre el vídeoart i el vídeoassaig. Actualment està de gira amb la seva primera peça de teatre # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * (2019-2020, Antic Teatre). 

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

La familia Benetón

Tipus: Cinema
Quan: 29/03/2024
On: Cine Capri

Processó Divendres Sant

Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2024 - 18:00 h
On: carrers de la ciutat

El chico y la garza

Tipus: Cinema
Quan: 29/03/2024
On: Cine Capri