Esteu aquí

Indisciplinats: Projecció "Projecte sense nom" d'Enric Escofet

Projecte Sense Nom

El dissabte 18 de desembre us convidem a la projecció del documental "Projecte sense nom", el projecte d'Enric Escofet, guanyador de la modalitat "Audiovisual comunitari" de la Beca Unzip 2021.

A la projecció es podrà veure el procés realitzat durant aquests mesos entre la gent gran i els joves vinculats al Centre Cívic Palmira Domènech amb l'Enric, que s'encarrega de guiar-los perquè puguin arribar a ser autònoms a l'hora de gravar, montar o produïr. D'aquesta manera, l'objectiu del projecte passa per establir un diàleg entre les participants a través del llenguatge audiovisual, amb la videocàmera com element relacional i d’expressió artística.

En el documental hi podrem veure reflectides temàtiques entorn a la producció i consum d'aliments, la relació entre el camp i la ciutat del Prat de Llobregat o el rol de l'agricultura periurbana en l'actualitat.

Us hi esperem a totes!

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Propostes gratuïtes i de pagament

Algunes accions són gratuïtes (amb inscripció prèvia o sense) i altres són de pagament. Consulta el programa per dies on trobaràs tota la informació relacionada amb cada proposta!

Venda d'entrades i abonaments!

Venda d’entrades a partir de l’1 de desembre a les 17 h / Abonament Indisciplinats: no et perdis res i gaudeix del programa de tres dies amb la companyia de R. Marcos Mota, Sara Serrano o Iara Solano, persones reconegudes en l’àmbit de les arts i la cultura.

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

  • Accessible