Esteu aquí

Club de lectura Enjoy Reading

CL Enjoy Reading

Club de lectura conduït pel personal de la Biblioteca Antonio Martín amb la presència de l’auxiliar de conversa del programa IntersECCions, àmbit foment de la llengua anglesa.

Headhunters, by Jo Nesbo

El seductor Roger Brown és un caçatalents ( headhunters) que busca alts càrrecs per a corporacions i obté sucoses comissions de les empreses que assessora. Però Roger no en té prou de guanyar molts diners. És un amant de l'art i gràcies als seus interrogatoris aconsegueix robar els quadres dels seus clients. Tot va com una seda fins al dia que es troba al davant Clas Greve, el candidat ideal per convertir-se en director general d'una empresa especialitzada en tecnologia GPS. Descobrirà també que Clas Greve posseeix una obra d'art molt interessant, però aquesta vegada no serà gens fàcil.

Headhunters és un llibre singular en la trajectòria de Jo Nesbo. Aquí no apareix el seu personatge, detectiu Harry Hole, però hi trobem totes les grans virtuts de les seves novel·les: una trama impecable, girs sorprenents, uns personatges que viuen al límit i que posen al descobert les contradiccions d'una societat que de portes enfora sembla una bassa d'oli. 

  • Accessible

Activitats relacionades

Club de lectura Novel·la negra

Tipus: Lectura
Quan: 05/10/2022 - 19:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Visita guiada Encreuaments

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 06/10/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Arxiu Municipal del Prat de Llobregat