Esteu aquí

Convofest. Presentació de la Convocatòria /Unzip 2020

Descarrega't el programa i agenda-t’ho! Del 17 al 20 desembre torna la CONVOFEST

Arriba la festa de presentació dels projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat. Amb set propostes que, amb molt de príquet, estan desitjoses d’activar-se a la Convofest i compartir les seves mirades diverses entorn de temes i idees com “la casa pròpia” en un escenari de pandèmia (112/108 accions: Desglaçar, de Carla Palacios); les relacions entre comunitat, territori i història (Gent de Barri, de El Catalejo); la interrelació entre agricultura i ciutadania al Prat (Nou Fang, de Santiago Sepúlveda); l’invisible, els sabers ancestrals i la màgia com a acte polític i eina de coneixement subversiu (Mediums, del col·lectiu DU-DA); les músiques de celebració i les nostres formes de celebrar en comunitat (EMNIs: Espais Musicals No Identificats, coordinat per Edi Pou); la sonoritat silenciosa (Ressonàncies d’una música callada, de Xavi Esteban); el treball i els imaginaris entorn de la idea de producció (La fàbrica i el cos, de Núria Nia). En definitiva, sobre els nostres modes de vida.

Propostes atípiques per a un any atípic

Aquest any hem hagut de cercar (i trobar) altres maneres d'establir contactes i acompanyar-nos. Sabem que és un moment atípic, però creiem que s’ha de respondre creativament al canvi! I és aquesta energia la que volem compartir amb tota la ciutat a través de les propostes expositives, intervencions i recorreguts que els i les artistes seleccionades enguany han desenvolupat. També amb la publicació de Llavors, llavors 2 i amb el crit de “Príquet!” (que aviat descobrireu què vol dir).

Hem preparat un calendari amb tota la informació del que passarà la pròxima setmana perquè no volem que us perdeu res. Apunteu-vos els dies i descarregueu el mapa amb els detalls! Podeu consultar també les nostres xarxes socials i el web d'/Unzip per a info actualitzada.

Aquest programa i les seves accions compleixen amb les totes les mesures de seguretat oficials. El programa és susceptible de canvis per tal d’adaptar-se a les modificacions i necessitats del context sanitari.

Activitats relacionades

LAIKA LAB 24 - Laboratori de creació

Tipus: Proposta
Quan: Del 19/04/2024 al 10/05/2024
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 19/04/2024 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau