Esteu aquí

Fòrum de Treballs de Recerca "Ciutat del Prat"

Fòrum de Trealls de Recerca

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i el Servei Educatiu, amb la col·laboració de les coordinacions de batxillerat dels centres de secundària que imparteixen batxillerat al Prat, organitzen el Fòrum de Treballs de Recerca Ciutat del Prat.

L’objectiu principal del Fòrum és potenciar les activitats de recerca que fa l'alumnat de batxillerat, especialment els que fan referència al medi local, a través del reconeixement per part de la comunitat educativa i de la ciutadania en general, dels treballs d’investigació que es duen a terme als instituts del Prat.

Pot participar l’alumnat de 2n de batxillerat dels instituts d’ensenyament secundari, amb recerques inèdites en els àmbits humanístic i de ciències socials, científic i tecnològic, d’arts plàstiques i escèniques, i d’educació física.

A més, a través del Fòrum es  promouen les habilitats comunicatives i argumentatives de l'alumnat,  s’ofereixen suggeriments i idees sobre treballs de recerca a l'alumnat de cursos posteriors i es crea  un fons de treballs de recerca a l'Arxiu Municipal. 

El pròxim 02 d'abril tindrà lloc la presentació pública dels treballs de recerca destacats d'aquest curs 2019 - 2020. L'acte es realitzarà al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa a partir de les 16 h.

Activitats relacionades

Spring Festival 2024

Tipus: Proposta
Quan: 04/05/2024
On: Pl. Catalunya

TALLER DINAMITZAT PATI OBERT: Taller de manualitats -...

Tipus: Jocs
Quan: Del 05/05/2024 - 11:00 h al 05/05/2024 - 13:00 h
On: Escola Charles Darwin

Jugateca al parc Nou: Dibuixem la biodiversitat

Tipus: Proposta
Quan: 05/05/2024 de 12:30 a 13:30 h
On: Jugateca del parc Nou