Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 24/11/2025 de 16:00 a 20:00 h
On: Institut Baldiri Guilera

Una revolució amb veu de dona

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 24/11/2025 - 18:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 25/11/2025
On: CEM Estruch