Esteu aquí

Més de 60 persones participen a la convocatòria #Cuidateles per a la salut mamària i la prevenció del càncer de mama

dimarts, 18 setembre, 2018 - 09:45

Els passats 4 i 6 de setembre, des del departament de Salut Públic i Consum de l’Ajuntament del Prat de Llobregat es va fer la convocatòria de pintura corporal #Cuidateles amb l’artista Cinta Tort. Va ser un èxit de participació, i és que de seguida es van omplir les places. Amb aquesta acció artística es va posar l’accent en la valorització i reapropiament del cos com una forma de tenir plena consciència i fer salut. En els tallers es va crear un clima de confiança i seguretat, les participants es van deixar anar i vam gaudir de noves amistats i descobertes. Aquest va ser l’avenç dels actes del Dia de la Salut Mamària i Prevenció del Càncer de mama que es commemora des de fa molts anys al Prat, durant el mes d’octubre.

20 d'octubre, acte gran

La tarda del 20 d’octubre a la plaça Catalunya hi haurà l’acte gran, on entre altres moltes propostes, tornarem a comptar amb Cinta Tort, que farà una acció artística col·lectiva on tothom està convidat.

Taula rodona al Cèntric

El 29 d’octubre, a les 18 h, al Cèntric hi haurà una taula rodona sobre l’expressió artística i benestar de les dones amb càncer de mama. I moltes més activitats que s’aniran publicant en aquest web. Aquí podeu fer una ullada a les fotografies d’un dels tallers #Cuidateles I el reportatge de elprat.tv.

Aprofitem l’ocasió per posar en valor la gran tasca d’AECC Junta Local Catalunya Contra el Càncer i Areola, grup de suport a la criança i a l’alletament matern, veritables inspiradores i col·laboradores imprescindibles d’aquest i molts altres projectes.

Compartir

Noticies relacionades

horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 12:45

Es consolida al Prat la teràpia assistida intergeneracional amb gossos

Es tracta d’una teràpia complementària que no substitueix la resta d...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...