Esteu aquí
Visita comentada a l'exposició Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència

Visita comentada a càrrec de Sergi Freixes comissari de l'exposició.
L’exposició repassa l’evolució del concepte de gastronomia des de la cuina casolana fins a la dels grans restaurants a través de receptaris, llibres de cuina i revistes culinàries dels anys 30 i 40.
Entre el material exposat, destaca el receptari que dóna nom a l’exposició, ‘Menús de guerra’, realitzat pel cuiner Joan Vila sota l’encàrrec de la Conselleria de Proveïments de la Generalitat de Catalunya l’any 1937.
"Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència" ha estat produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya.
-
Accessible
Activitats relacionades

Oca en moviment, allibera la ment.
Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2025 de 17:00 a 19:00 h
On: Pl. Pau Casals

Recital musicat "A les palpentes", amb Anna Gual i...
Tipus: Lectura
Quan: 20/10/2025 de 19:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Acte Central: Connecta cos i ment – Dia Mundial de la...
Tipus: Proposta
Quan: 21/10/2025 - 17:00 h
On: Cèntric Espai Cultural