Esteu aquí
Visita comentada a l'exposició Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència

Visita comentada a càrrec de Sergi Freixes comissari de l'exposició.
L’exposició repassa l’evolució del concepte de gastronomia des de la cuina casolana fins a la dels grans restaurants a través de receptaris, llibres de cuina i revistes culinàries dels anys 30 i 40.
Entre el material exposat, destaca el receptari que dóna nom a l’exposició, ‘Menús de guerra’, realitzat pel cuiner Joan Vila sota l’encàrrec de la Conselleria de Proveïments de la Generalitat de Catalunya l’any 1937.
"Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència" ha estat produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya.
-
Accessible
Activitats relacionades

Com es rescata una tortuga marina?
Tipus: Proposta
Quan: 21/09/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)

Amb 'b' de Birmut
Tipus: Proposta
Quan: 21/09/2025 - 10:00 h
On: Plaça de Pau Casals

Dia Internacional per la Pau - Rotary Club
Tipus: Proposta
Quan: 21/09/2025 - 11:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau