Esteu aquí

La nova contracta de neteja i residus tindrà en compte l'opinió ciutadana

Avui es presenta públicament el procés participatiu

Procés participatiu neteja

dimarts, 15 novembre, 2016 - 08:45

L'any que ve finalitza l'actual contracta municipal de recollida de residus i neteja viària al Prat. De cara a la adjudicació de la nova contracta per als propers 6 o 8 anys, l'Ajuntament obrirà un procés de participació ciutadana per demanar les opinions dels pratencs i pratenques.

La neteja viària i la recollida de residus urbans -de domicilis i comerços- són dos dels serveis municipals amb més repercussió ciutadana i que necessiten una major aportació pressupostària, més de de 8 milions d'euros a l'any.

L'extinció de la contracta actual i la adjudicació de la nova és una gran oportunitat per revisar els serveis que es presten i intentar millorar-los i ampliar-los. Per això, les opinions i propostes de la ciutadania es tindran en compte a l'hora de defi nir el nou servei en el plec de prescripcions tècniques de la nova contracta.

Web i punts informatius

Amb aquest procés de participació, que es presenta avui a les 18 h al Cèntric, la gent del Prat podrà expressar les seves preocupacions, necessitats, idees i propostes a través de dues vies: un aplicatiu a Internet al qual s'accedirà des d'aquest mateix web, i en diversos punts informatius distribuïts per la ciutat, un dels quals estarà a la Fira Avícola.  Es podrà participar responent fitxes de preguntes, penjant imatges o descrivint propostes.

Informe final

Durant gener i febrer de 2017 s'elaborarà un informe de resultats i propostes amb el conjunt de les dades recollides i s'incorporarà al plec de condicions que regirà la nova contracta.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...