Llibre de condol per la mort de Marta Mayordomo

La regidora Marta Mayordomo Descalzo ens ha deixat sobtadament aquest dilluns, 7 de desembre, al matí. Mayordomo, nascuda el 1978, formava part del consistori des del 2007 i actualment era la quarta tinent d'alcaldia, de Desenvolupament Econòmic.

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol i l'Alcalde, Lluís Mijoler, ha traslladat el condol del consistori i de tota la ciutadania del municipi a la família i l'entorn més proper de la regidora. La capella ardent de la regidora romandrà instal·lada aquest dimecres, 9 de desembre, de 10h a 18h al saló de plens de la Casa de la Vila.

Així mateix, s'ha habilitat aquest espai per tal que tothom qui ho desitgi pugui expressar el seu condol per la seva pèrdua.

Llibre de condol

Missatges de comiat

Patrícia Roncero López

Te has ido demasiado pronto, siempre agradable, atenta, dispuesta a ayudar...que tristeza tan grande tener que decirte adiós, gracias por tanto Marta, eras única y especial, siempre en mi corazón, descansa en paz Marta

Miguel Ángel López Basiana

Marta, que la terra et sigui lleu. Vull expressar el meu màxim condol al teu entorn més proper i demano que li feu extensiu a aquest. A la família, als amics i amigues, i als companys i companyes.

Rosalía Arco Mazuecos

Buff, aun me cuesta creerlo, estudiamos juntas Marta en el Instituto, siempre destacaste por tus notas, tu constancia y tu humildad, supongo que por ello llegastes dónde llegastes! Vuela alto Marta, siento mucho tu pérdida.

Anna Martin Cuello

Solament tinc paraules d'agraïment i d'estima cap a la Marta.
Una companya amb qui he compartit durant anys actes, reunions, projectes i moltes idees de futur.
No és just tenir-te que acomiadar avui. Tot el meu escalf per a tota la família, amistats i per a tota la família socialista.
Sempre et tindrem en el record. Que la terra et sigui lleu, Marta. Un petó gegant allà on estiguis.

M. CARMEN MARTI ALEGRIA

em costa molt escriure unes paraules , mirant els teus ulls alegres i joves, sento molt la teva mort Marta i sobretot vull enviar-li una gran abraçada als teus pares , i familia .
ILUMINANOS DESDE DONDE ESTES Y SIGUE SONRIENDO ¡¡¡¡¡

Manuel Vicente lozano

Mi más sentido pésame, es muy triste y doloroso perder una persona tan joven, mi apoyo más sincero a toda su familia. D.E.P.

Oscar Teruelo

Grans converses i debats, sempre per millorar la nostra ciutat. Descansa en pau.

Rita García Piedra

Muy injusto gran persona D.E.P. Mucho ánimo a toda la familia y amigos un beso al cielo

Ángeles Arias

Marta, tú esencia seguirá coloreado el Ayuntamiento, tú grupo político, tus amigos y tu familia. DEP

Prat Gran Comerç UBP

Fins sempre i Gràcies.

Mari Carmen Jiménez

No te conocía en persona pero tampoco hace falta para sentir tristeza por la pérdida de alguien tan joven y con tanta vida por delante.
Mis pésame para todos sus allegados.

Montserrat Farrés Lagarriga

Una pena, el meu condol a la família i amics. Descansi en pau

Carlota Montes Guerrero

Un día triste, para una compañera de trabajo, y sobre todo para una persona tan joven. Descansa en paz, y que el viento lleve tus alas, donde tu quieras reposar. D.E.P

Marisol Rojas Fernández

Hay noticias que cuando las recibes no quieres creerlas. Por eso he llamado a tu móvil esta mañana esperando escuchar tu voz. No lo has cogido, entonces he sentido un pellizco en el estómago.
Gracias por los momentos que he podido compartir a tu lado en cenas del partido, en reuniones de ejecutiva, ... Siempre recordaré tu bondad y tu sonrisa. Una sonrisa que ahora es divina. Buen viaje compañera, nos vemos en el otro lado ❤️

Pilar Colilles Mondejar

Siempre se te recordará por tu gran fuerza, tu dedicación y tu preocupación por el bien de los demás .. Descansa en Paz.

El Prat Crea - Asociación

Todas las artesanas de el Prat Crea os mandamos ánimo y consuelo a sus familiares y amigos. Te fuiste muy pronto compañera.
Que la tierra te sea leve.

Mercè Rull Giner i familia

El nostre més sentit condol a tota la família, estem consternats per aquesta inesperada notícia. Sempre la recordarem per la seva alegria i força. Adéu Marta dels cabells de foc, el Prat perd una gran persona.

Rubén Bagüés

Te echaremos de menos, nos haremos cargo de continuar todo lo bueno que has sembrado, porque ha sido mucho... Siempre nos acompañaras y te tendremos presente. Una mujer valiente y comprometida con su pueblo, todo un ejemplo de lo que debe ser la política. Un abrazo a la familia y amigos/as en éstos duros momentos.

Afabaix

El Prat perd una gran persona , sempre gran col•laboradora amb tots els nostres actes. El nostre més sincer condol a tota la família. Sempre la recordarem amb molt de carinyo i afecte.

Anne Navarro

Hi han notícies que no les vols creure, com la d’avui, que fan que la vida s’aturi, que et fa quedar-te sense poder reaccionar, no puc entendre aqueste coses, sento ràbia, dolor, tenies molta vida per davant. Que la terra et sigui lleu, Marta!
Una abraçada molt forta per tota la família, amics, amigues, companys i companyes del partit.

Jordi Jiménez Gómez

Lo siento muchísimo. De todo corazón !!

Mari Carmen Sànchez Maldonado

Marta te has ido demasiado pronto DEP desde hoy tenemos una estrella mas en el universo y mucha fuerza a los familiares y amigos en estos duros momentos.

Associació de comerciants Marina

Per la Marta....ja que per nosaltres sempre seràs la Marta
Desde la asociación de Comerciantes de Carretera de la Marina , queremos trasladar nuestro cariño y apoyo a la familia y amigos de Marta Mayordomo. Todos sentimos su pérdida de esta manera tan repentina ....Marta siempre ha estado al lado del comercio de una forma muy cercana y humana
Es un día muy triste para todas las personas relacionadas con el comercio de El Prat
Que la Terra et sigui lleu.

Ana Martínez Naveros

Marta. Descansa en paz. Gran persona siempre ayudando a la ciudadanía y en mi caso siempre siempre y siempre con una gran sonrisa. Te vamos a echar mucho de menos. Descansa en paz. Un abrazo a toda su familia, amigos y compañeros de partido.

Isabel Ayala Cabezas

Ha sigut un plaer treballar amb tu.
Siempre et recordaré.
Descansi en pau.

Mireia Barba Cuscó

Lluitadora, humil, perseverant, propera...un privilegi haver-te conegut. Per a Espigoladors i de part de totes les persones que hi treballen i el seu patronat ha estat un plaer i un privilegi tenir l'oportunitat de treballar amb tu i viure de primera mà la teva entrega, acollida, confiança i acompanyament al llarg d'aquests anys. El nostre condol a la família, amics i amigues i companyes. Sempre, sempre, sempre et recordarem. Descansa en pau Marta.

Marc Torrente i Soto

Ens deixes de manera sobtada i sense paraules. Només puc dir que et recordarem sempre com una persona amable i propera, molt senzilla i plena d'energia. Una gran sort haver-te conegut. En nom propi i en representació de SAT Remolar, el més sincer condol per als teus.
Que la terra et sigui lleu.

M. Àngels Porlan

Gran persona i sempre amb un somriure. Et recordaré sempre amb la teva alegria i predisposició a fer i ajudar amb el que fes falta. Vaig tenir la sort de tenir-te com alumna a les meves classes, quan et donava ciències socials en els últims cursos de primària i, després ens hem continuat trobant i compartint petits moments.
Et trobarem a faltar.
T'envio moltíssims petons, espero que t'arribim allà on estiguis. DEP

Paco Rodríguez de los Santos

¿Por qué, amiga?
¿Por qué es tan cruel e injusta la vida?
No tenías que irte tan pronto. Todos teníamos que haber disfrutado de tu amistad y de tu compañía muchos años más...
Allá donde estés te recordaré y te llevaré siempre en mi corazón.
Descansa en paz, amiga. Te echaré de menos.

Isabel Balboa

Que la terra et sigui lleu Marta.

Alba Estruch Bosch

El meu sentit pèsam a familiars, amics i entorn.
Que la terra et sigui lleu.
DEP.

Josep Gelabert Oteiza

La Colla de Diables del Prat vol donar el més sentit condol a familiars, amics i entorn de la regidora i tinenta d'alcaldia Marta Mayordomo.
El nostre més sentit pèsam.
Descansi en Pau.

Familia :Narváez Velásquez

Mis más sentido pésame a toda su familia por tan irreparable pérdida
Mucha fortaleza!
Abrazo de luz y amor !✨❤️
Descansa en paz Marta!

Susana Pérez

Molta força a la familia, una gran pérdua pel nostre poble

Associació Spotters Barcelona-El Prat

Des de l'Associació Spotters Barcelona-El Prat, lamentem profundament la mort de la la Tinent d'Alcalde i regidora Marta Mayordomo. Us preguem feu arribar el nostre condol a la seva família i amics.

Joan Carles Lacruz
President

Jonatan Marín González

Sorprès i trist. La nostra relació ha estat professional, però he de dir que treballar amb ella ha estat molt còmode i la trobarem a faltar. De Marta em quedo amb la seva simpatia i proximitat. Descansa en pau.

Pilar Aramburu

Un beso para sus personas queridas

Lolo Herrero

Afortunadament, sempre has estat prop per celebracions, o bé de ciutat o bé a nivell individual.
És per això que el meu record de tu sempre serà el teu somriure.
Massa aviat. Massa jove. Massa coses per fer.
Descansa Marta.

Antonio guijarro

MIS MAS SENTIDO PESAME A FAMILIARES Y AMIGOS

José Manuel Montilla

una gran profesional y mejor persona.
perdida irreparable.
mi más sincero pésame a la família y la corporación municipal.
DEP

Loli Penelas Perez

No hay palabras para expresar todo lo que siento ,es todo tan injusto. Gracias ,por tu generosidad ,tu sonrisa ,siempre conciliadora .Y por ser tan luchadora. Marta ,dejas un gran vacío y mucho dolor. Descansa en paz. Mucha fuerza ,y todo mi cariño ,a toda tu familia. Mi mas sentido pésame a toda la familia del P.S.C. En especial a la agrupación del Prat.

Avv Sant Jordi Ribera Baixa.


Sentimos una profunda pena por la perdida de Marta , una persona llena de vida que nos ha dejado siendo tan joven, que la tierra le sea leve
Un fuerte abrazo a los familiares que. D.E.P.

Alcaldes.eu

‬Il·lm Sr. Alcalde @Mijoler i familia
Volgueu rebre el nostre sentiment de condol pel traspàs de Marta Mayordomo, tinent d’alcaldia de @ajelprat. DEP

El president del consell assessor, els consellers i tot l’equip d’alcaldes.eu

M. ISABEL SEGURA GEMAR

Trabajadora incansable, apasionada en su trabajo, siempre con una sonrisa y con carácter... Predicaba con su ejemplo.
Siempre te recordaré como alguien que se entregó en cuerpo y alma a esa labor de servicio público, que en muchas ocasiones, y más en los tiempos que corren, no se acaba de apreciar por los demás.
Te echaremos mucho en falta.

Marta Romera Castillo

Gràcies per la teva simpatía i la teva manera de ser tan propera i tenir a tothom en compte. Espero que siguis molt feliç allà on vagis. Descansa en pau

Emilia Fernández - Hellmann Worldwide Logistics

He rebut la trista notícia de la pèrdua de [...].

Profundament entristits per la notícia de la mort de la regidora Marta Moyordomo Descalzo. Rebeu el nostre condol més sincer, que us demanem que feu extensiu a la seva família.

Estem a la vostra disposició per a tot el que necessiteu.

Ben afectuosament,

David Pugès Comas

Es un cop molt fort per per la seva familia i per tots els que la coneixiem, la Marta ho va donar tot a la seva passió que era ajudar als altres desde la seva feina com a politica. Sempre tenia un somriure i miraba de ajudar tot el que estaba en les seves mans.

Hem sento molt trist, però a la vegada molt feliç de haver-la conegut.

Denscasa en pau Marta!!!!!!!!!

Karen Nave

Eras luz y tú sonrisa siempre era alegría. Grande Marta aquí en la tierra y ahora en el cielo.

Ledbcn

Tot el respecte i reconeixement per una extraordinària tasca al capdavant del projecte municipal.

Isa Gonzalo Isla

Gràcies pel teu somriure i les ganes de treballar, per no defugir cap pregunta, per ser tan empàtica i tan diligent sempre. Has estat un exemple de com fer política municipal de forma propera i fàcil. Massa aviat per marxar. Una abraçada gegantina per tota la familia i amics. Que la terra et sigui lleu.

Inés Gomis

Siempre impresiona la muerte repentina de alguna persona y más si se encuentra en la plenitud de la vida. Gracias por tu labor en el Ayuntamiento del Prat y mi más sentido pésame a tu familia. Descansa en paz y cuenta con mis oraciones para tu eterno descanso y para que el dolor y vacío que dejas en tu familia sea consolado.

Joan Carlos Serret Gargallo

Una gran perdue com amiga i companya que la terre et sigui lleu el meu condol a la familia, amics i companys de partit

María Inés Ávila Medina & Óscar Ruiz Magán

Sempre al seu lloc amb un sonriure sincer i del que solament la bona gent pot mostrar.
D.E.P. força als familiars i amics.

Ángel Jiménez Sánchez

Un exemple del que ha de ser una representant del nostre ajuntament. Descansi en pau.

Núria Trilla Ibern

Sento un gran dolor per la injustícia de la vida. Molta força per la familia i amics. Sempre la recordaré com una persona molt propera, amable i amb el seu gran somriure i cabells de foc com la seva passió per ajudar als altres. Descansa en pau!!!

Lluis Tejedor

Conmugut per la teva mort sobtada estimada Marta,el meu agraiment per la teva bona feina i la teva amistat.El meu condol a la teva familia i amics,una abraçada .D.e.p.

Carmen Bueno Morales

Siempre te vi como una persona comunicativa con los ciudadanos hoy estarías con los preparativos para la feria de los gallos...Mi más sentido pésame pertenezco al centro extremeño calle castilla ...

Vicenç Tirado Zaragoza

Lamento amb dolor i tristor la pèrdua irreparable d'una gran persona, extraordinària professional bolcada sempre en la seva ciutat i molt estimada amb qui he tingut l'orgull de treballar tots aquest anys. El meu sincer condol a la seva família i amics

CCOO Baix Llobregat

Encara conmoguts per la notícia, volem destacar la gran qualitat humana de la Marta i la seva capacitat professional en els àmbits q vam treballar plegats.
Una abraçada càlida a familia i amistats.
Que la terra li sigui lleu,

Jm Romero Velarde
Secretari general

Ibrahim Susam

Descansa en paz Marta.
Mi  más sentido pésame para su familia y amigos.
Creo que Prat nunca olvidarè a ti.

Gittigin yerde mutlu ve huzurlu olman dilegiyle.

Família Gomis Bertrand

El nostre més sentit condol, que preguem feu extensiu a la seva família.

Graciela Mompó

Me siento muy triste por tener que decirte adiós tan pronto estimada Marta.
Un abrazo muy fuerte a tu familia y amigos.
D. E. P.


Dolors Perez Vives

Molt trista per la teva perdua, Marta. Uns ulls i un somriure que feien la vida més amable i alegre.

Conxita Sánchez Medina

Dona compromesa, vital i alegre que sempre ens regalava somriures. Que tal terra et sigui lleu companya.

Alex Bellido Povea

Estoy golpeado por esta noticia tan inesperada. Siempre vivirás en mis recuerdos y en los de tanta otra gente en tardes de reuniones, de conversaciones tomando un café o charlando en la agrupación. Mientras eso este presente en nuestra memoria no te habrás ido del todo.
Mi abrazo virtual a tus padres, familiares y amigos, no estáis solos en la pérdida.
Gracias Marta por volcarte en el PSC y El Prat con tanto entusiasmo. Un ejemplo para todos.

Montse Zaragoza i Encarnación Díaz, en nom de l'Equip d'Arenció Ramona Via.

El nostre condol a l'alcaldia de l'ajuntament de El Prat de Ll. A la família i amics. Descansi en pau.

Fernando Vecino y Vinyet Valles

Nuestro mas sentido pésame, descansa en paz Marta.

Juan Sánchez López

En nombre propio y de mi familia le transmitimos nuestro pésame más profundo a la familia y amigos y compañeros de PSC por la compañera Marta.
Un abrazo, D. E. P

Juan Sánchez López

En nombre propio y de mi familia le transmitimos nuestro pésame más profundo a la familia y amigos y compañeros de PSC por la compañera Marta.
Un abrazo, D. E. P

Manel Almodóvar Paz

Desde el dolor y la tristeza de la pérdida, revivo el momento en el que conocí a Marta, septiembre de 1992, primero de BUP en el Baldiri Guilera.
Fue buena compañera, divertida e inteligente.
Y desde entonces ha seguido un camino desde la honestidad, sin dejar la calidez y la cercanía.
Un abrazo a la familia y amistades.

Susana Baños

Lo siento mucho era una persona increible

Agrupación Fotográfica Prat

La Agrupación Fotográfica Prat le damos nuestras condolencias y el mas sentido pésame a toda la familia.
Descansa en paz Marta.

Centro Extremeño Ruta de la Plata

Desde el Centro Extremeño Ruta de la Plata, nuestro pésame para la familia, compañeros y amigos. Se nos ha ido una persona joven, simpática y muy cercana! No te olvidaremos, siempre estarás en nuestro recuerdo por lo momentos que hemos compartido juntos. D.E.P

Asociacion Casa de Andalucía del Prat

Triste noticia la de esta mañana,
desde nuestra entidad queremos mostras nuestro más sincero pésame a familiares , amig@s y compañer@s de Marta Mayordomo, una gran pérdida para nuestro municipio. Siempre recordaremos tu saber hacer, tu sonrisa y la amabilidad que te caracterizaba. D. E. P

Ignasi Conesa Coma

Dona vitalista, compromesa, divertida, curranta, bona companya. La vida dona aquests ensurts. El roig dels teus cabells i dels teus ideals sempre ens acompanyaran.

Pau Vilaplana Acevedo

Encara colpit per la notícia i encara costa creure. Gràcies per cada moment compartit amb tu (actes, campanyes electorals, cafès, cerveses, dinars, sopars i parlar de diferents temes i està sempre disposada a escoltar per poder arribar a acords. Et trobaré a faltar. Que la terra et sigui lleu

Dirección Carrefour El Prat de Llobregat

En nombre de todos los que componemos esta empresa, deseamos trasmitirles nuestro más sentido pésame y acompañarles en estos momentos tan difíciles ofreciéndoles todo nuestro apoyo y condolencias para toda la familia, amigos y equipo de gobierno. Descanse En Paz.

Familia Cordero

Os acompañamos en vuestro duelo.Siempre la recordaremos como vecina nuestra y como una persona amable y cariñosa que ha trabajado para mejorar su pueblo.DEP.

Rosario Martínez Martínez

En este puente de diciembre
se han cerrado tus ojos
para convertirse en estrellas.
Que tu luz ilumine el camino
de los que aquí quedamos!

Marta brilla por siempre muy alto!

Marta Álvarez

Sense paraules... Quina tristor... Que la terra et sigui lleu Marta. Una forta abraçada a la familia i amics.

Genoveva Català Bosch

En nom propi i del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat us volem trametre a totes les persones familiars, a tot el consistori i a tota la població del Prat el nostre condol per la mort de la regidora Marta Mayordomo. Dijous passat estàvem amb ella en el jurat del premi Josep Oliva i el dissabte dia 28 participava en una jornada per empènyer un projecte de recerca en matèria d'economia social i cooperativisme. L'hem conegut, l'hem estimat i l'hem valorat. És una pèrdua que ens dol profundament. Una abraçada fraternal .

Carlos Soria

Coincidimos trabajando juntos en los cines Icària Yelmo.
Empatizamos rápidamente y recuerdo nuestras charlas en el pasillo de la sala 1 a la 8.
Estabas muy ilusionada con tu carrera y siempre te recordaré por tu sonrisa.
Descansa en paz.

Luisa María Contreras

Buen viaje de regreso Marta. Tu sonrisa se queda con nosotros. Mucha luz para tí y los tuyos.

Xavier Amor Martín

En nom de l’Ajuntament de Pineda de Mar, volem fer arribar la nostra mostra de condol i afecte als familiars, amics/gues i companys/es de la Marta Mayordomo. Descansi en pau.

AURELIO POYATO RODRIGUEZ

LAMENTABLE PERDIDA, Y DE JUVENTUD, ES MUY TRISTE LA AUSENCIA DE -MARTA- CON UNAS CUALIDADES HUMANAS DE PERSONA( LO ESCRIBO PORQUE EL TRATO EN MOMENTOS, CON-MARTA- SIEMPRE...……. DE ATENCION A MI PERSONA, EN LOS ACTOS PROFESIONALES)
MI PESAME A LOS FAMILIARES Y ALLEGADOS.


PSC Pineda de Mar

En nom dels i les socialistes de Pineda, volem fer arribar la nostra mostra de condol i afecte als familiars, amics/gues i companys/es de la Marta Mayordomo. Descansi en pau.

Patricia Boyer

Vaig tenir l'honor d'entrevistar-la moltes vegades, sempre amb un somriure, bones respostes i amable. Sempre facilitant la feina i sent exemple per tothom. Quina notícia més horrible.
Descansi en pau.

Horacio Placenti

No hay palabras que no estén dichas, no era tu hora, tu partida me produce una tristeza enorme y sincera.
Si bien eras atea, sé que tu energía y tu fe en una sociedad mejor no se irán con tu cuerpo, desde algún lado seguirás estando presente en tus seres queridos y en la sociedad Pratense en la que has dejado huella, te seguiremos estimando y recordando.
Hasta siempre Marta. . .

Fernando Alta-Torre

Es una triste noticia para todos tus seres queridos y también para los q no te hemos conocido. Descansa en Paz Marta...

Isabel Camon Montblanch

Una noticia que ens ha deixat sense paraules, per sobtada i per injusta.
Que la terra et sigui lleu, Marta. Recordarem el teu somriure, el teu compromis i la bona feina que has fet per la nostra ciutat. El meu condol a tothom que et coneixia i t' apreciava i en especial a la teva família, als teus companys i companyes de partit i de l Ajuntament.

Rocío Santaeufemia Gutiérrez

Sense paraules. Avui és un dia molt trist. Gràcies per ser sempre tan propera i fer-nos la feina tan fàcil. Que la terra et sigui lleu, Marta.

Montse Mendoza Surez

Una persona joven que nos deja. Tenia muchos proyectos por realizar. Vuela alto Marta. Un abrazo a toda la familia.

Jordi Morera - President del Prat Empresarial

Des del món empresarial de El Prat lamentem molt el sobtat decés de la Marta. Amiga personal i tant treballadora com él que més. Sempre al costat de la gent, dialogant i comprensiva. Un somriure als llavis que mai oblidarem. Una força que ho lluitava tot. Un compromiís amb la ciutat per a la que vivia i no descansava. NO HI HA SUFUICIENTS PARAULES.
No t'oblidarem mai, Marta. Descansi en Pau.

Seccio sindical CCOO, de l'Ajuntament del Prat

Consternats per la pèrdua de la nostra regidora. Una servidora pública que en tot moment va ser fidel al seus principis amb tenacitat i professionalitat, amb un tracte amable, proper i sincer per a tothom que la requeria.
La trobarem a faltar.
Les nostres sentides condolences a la seva família, amics i als companys del PSC.
Que la terra li sigui lleu.

Dolors Camats Luis

Sempre t'he conegut disposada, amable i riallera. Sempre treballadora i honesta amb la feina. La teva manera de fer política és la que uneix la defensa dels valors, el compromís amb les idees i la calidesa amb la gent. Gràcies Marta. Seguirem treballant per tot allò que ens ajudaves a defensar.

Miquel Casquet Latorre

Va ser un plaer coneixe't. Estic segur que allà on siguis, faràs feliç a tothom amb el teu somriure. Per sempre, Marta. Una forta abraçada

Ismael macias martin

Se va una gran persona y una gran amiga asta siempre Marta

Joseba Polanco Beldarrain

Una abraçada a la família i a les persones que treballàveu amb ella per desenvolupar l'economia social al Prat de Llobregat. Una dona treballadora que trobarem a faltar.

Marga Solé Montané

Em sap molt greu la teva partida, Marta. Trobaré a faltar la teva amistat, el teu somriure, la teva proximitat... Tantes coses. Ens trobarem allà dalt. El meu condol als teus familiars i també a la familia socialista!!! D.E.P.

Jero Soto

Descansa en paz Marta.
Pesame a la familia y allegados.

Cooperativa Obrera de Viviendas

En nom de la COV volem manifestar la nostra més profunda tristesa per la pèrdua de la Marta. Ha estat una impulsora del cooperativisme i una persona compromesa amb la gent del Prat. Una amiga.
Rebeu les nostres condolences tota la seva família i persones que l’estimàveu. La tindrem en el nostre record.

Nieves García García

Gracias por la amabilidad y simpatía que has tenido siempre con mi hijo . Dios t cuide y descansa en paz preciosa .

Jesus Gonzalez

Doy mi pésame a toda la familia, amigos y sus compañeros. D.E.P.

Gloria Martínez Naveros

Mi más sentido pésame a su familia y amigos. Una persona maravillosa , gracias por tu cariño .

Junts pel Prat

Profundament consternats per la trista notícia, volem expressar el nostre més sentit condol a la família, amics i companys i companyes de partit i de consistori. Volem agrair-te els anys que has dedicat al servei de la ciutat amb tota la bona feina que has fet. Que la terra et sigui lleu. DEP

María José castillo punzano

Mi más sentido pésame gran persona con un gran corazón nunca te olvidaremos

María Jesus Fernandez Maldonado

Querida Marta , e tenido el honor de conocerte de estas contigo eras una persona tan guapa por dentro como por fuera as dejado a la familia PCS huérfanos y a tu pueblo del Prat mi más sentido pésame a tus familiares golpe duro en este maldito año ,un beso donde quieras que estés compañera

Enric Trill Masquef

ho sento molt, que descansi en pau.

Passion Beaute

Trobarem a faltar el teu somriure, el teu interès, la teva complicitat i humanitat

Josep Dolera López

De parte de la familia TERLENKA, descansa en paz

Helena Maleno Garzón

Mis sinceras condolencias a la familia. También a las compañeras del ayuntamiento del Prat.
Que descanse en paz

Fernando Domínguez Vázquez

Sorpresa, incredulidad, tristeza, la conmoción de una inesperada pérdida, la pérdida de una persona valiosa y comprometida, amable y alegre, también cercana. Desde estas lineas mis condolencias para la familia, los amigos, y sus compañeros de siempre.
D.E.P. Marta.

Amazon España

Volem donar el nostre condol a la familia i als veïns del Prat per la pèrdua tan repentina de la Marta. Sempre va demostrar una gran vocació per al servei públic, buscant el benestar i creixement de la ciutat. Descansi en pau.

Isabel Ramos Calderón

Aún no me lo puedo creer. D.E.P. Un abrazo a familiares y amigos, y a toda la familia socialista.

Dolores Castro Leiva

El meu sincer condol a la família i l'entorn més proper.
Que la terra li sigui lleu. Una abraçada.

Antonio García Moyano

Pocas palabras, mi más sincero pésame para su familia y amigos, se ha ido una gran persona.

Llorenç Godé Lanao

Com a Representant Institucional de Instrumentación Analítica, S.A, vull expresar, amb nom propi i de l'empresa, el meu sincer condol per la desaparició de la Marta. Condol que faig extensiu a la seva familia, a tot el Consistori i a tot el personal del Centre de Promoció Económica, amb especial enfasi a Lluís Mijoler, a Juan Pedro Pérez i a Esther Pujol.
Descansa en pau Marta

Francisco Lorenzo

Es tan desolador que no hay palabras... Un abrazo enorme para toda su familia y amigos...

Maribel Varela Prieto

Siempre te recordaré como una persona amable , vital y comprometida con la gente de El Prat
Un gran abrazo a toda la familia en estos momentos tan dolorosos

Manuel Jesús Pedraza Herrero

Noticia triste e inesperada para familiares, amigos y compañeros de trabajo. Siempre te recordaré por tu trato agradable y por tu sonrisa.
Mi más sentido pésame a su familia. DEP.

Escola Benviure

El nostre més sentit condol a tota la família i amics. Massa d'hora per marxar... Descansa en pau.

Alex Diaz

Feia moltíssims anys que no sabia res de tu, Marta, però no per això m'ha afectat menys. La vida ens porta per diferents camins i ens separa. Sempre recordaré el teu bon humor i tots els moments compartits quan érem estudiants universitaris i també més enllà. Absolutament colpit per la notícia, que la terra et sigui lleu.

Juan José casado peña

siempre en nuestro corazón y en nuestra memoria.
Que la tierra te sea leve compañera

Mercedes Diez Roldán

Amiga Marta, te conocí en la época universitaria y continuamos conservando nuestra amistad a lo largo de los años. Nuestras charlas de horas, la música, series y nuestras cosas cotidianas de la vida. Siempre con esa sonrisa, energía y proximidad. Aunque no nos viésemos en mucho tiempo cada vez que hablábamos o nos veíamos era como si no hubiera pasado el tiempo. Eras muy cercana. Te llevaré en mi recuerdo siempre. Mucho ánimo a tu familia. Muchos besos amiga Marta

Paco Camarasa

El meu més sentit condol i el de l’Associació d’Executius/ves, directius/ves i empresaris/es, (ACEDE)la qual represento. Una gran professional, compromesa i empàtica, una gran pèrdua.
Marta, que la terra et sigui lleu

Jordi Seoane

Descansa en paz Marta, no teníamos mucho trato contigo, pero nunca olvidaré tu amabilidad y simpatía con nosotros y con nuestros hijos...siempre tenías una sonrisa para nosotros.

Francesc Xavier Aya Serret

.

Ferran Tornel Lloreda

La vi un par de veces en actos de nuestro partido , el PSC. Compartimos generación, yo con 44 años y Marta con 42. También compartimos dedicación, ella desde el 2007 hasta hoy, y yo desde 1999 hasta el 2015 Tte. de Alcalde en Ripollet. Y por desgracia hoy nos deja de manera fulminante; hace un año yo me salvé de lo mismo de milagro. Marta, el destino es cruel, pero permite que mujeres como como tu dejen huella . No nos conocimos, pero me impresiona parecerme tanto a alguien que dicen era bueno y ya no conoceré. Otra vida será. Dep

Miguel Pérez palomino

En nombre mío y del centro cultural andaluz casa de sevilla del prat queremos acompañar en estos duros momentos a la familia de Marta , y acompañarles en este sentimiento tan triste, descanse en Paz

Fernando Marcos Urbaneja

Marta te has ido con un silencio y has dejado un hueco dificil de llenar.
A una bella mente no se olvida jamas.
Hasta siempre amiga!

Antonio Pedrero Utrilla

Increible, injusta, tremenda notícia avui...
Estimada Marta, els que et vam coneixer i vam tenir ocasió de compartir valors e inquietuts, et trobarem molt a faltar. La teva senzillesa, la teva amabilidad, la teva resposta sempre, i el teu somriure, ens acompanyaran eternament.
La meva mes sincera condolença i una fraternal abraçada a tota la teva familia i amics.

Joan Sans Martinez (BUGI CONSULTING,S.L.)

Tot el nostre condol per la pèrdua d'una gran persona i una gran profesional. Sempre va saber escoltar, ens va regalar sempre el seu somriure en totes les converses, i va ajudar a fer gran la relació entre l'ajuntament i el mon empresarial. Avui hem perdut una gran persona amb un valor humà molt alt. Sempre et recordarem Marta.

LuisMy Rodríguez

Quan una persona va de cara amb tothom, totalment transparent i és una gran persona es veu de lluny. Tan lluny com l’estrella que faràs brillar des del cel, perque el cel es el minim que t’has guanyat.
Gràcies pel servei donat al nostre municipi, a totes entitats, i sobretot com i a totes les persones. Avui, el Prat es queda més orfe de bona gent com ho era la Marta.
El meu més sentit consol i escalf a familiars, amics i conegut.
Moltes gràcies per tot i fins sempre, Descansi en Pau!

Juani Crespo Manibardo

Allí donde estés sigue con tu sonrisa

Carmen Castillo Castro

Aunque no hemos hablado personalmente... si que hemos coincidido varias veces en la peluquería y siempre me has caído muy bien. Ha sido una noticia que me ha impactado mucho. Todo mi cariño para su familia.

Xavier Pascual Vallespi

Gràcies Marta per la teva dedicació i compromis amb la ciutadania del Prat. I gràcies moltes gràcies pel tracte que sempre em vas dispensar.

Salvador Clarós (CCOO)

Lamento profundament la pèrdua de la Marta, amb qui he compartit l'executiu del PIRMB. Trobarem a faltar la persona, el compromís, la presencia... Descansa en pau.

Juan Manuel Martín-Lunas Aliaga

Eres ,ha sido y serás donde estés una mujer de órdago, cercana a todos .
Tú carisma , tu positividad y tu sonrisa , jamas la olvidaremos .
Que tu alma se aposente en la mejor alcoba , ya que te lo mereces .
Gracias
Descansa en paz

Rafael Fernández

Avui es un día gris i molt trist. Marta gràcies pels serveis prestats a la nostra ciutat.
Petons al cel!

Eva Castro Abelló

Encara no m’ho puc creure , el teu somriure sempre estarà present per mi, adeu bonica .

Carmen Salvador Velasco

Triste noticia, mucha fuerza a la familia en estos duros momentos. Marta era una de esas personas que transmiten buen rollo, que te miran a los ojos cuando hablas y que siempre tienen una sonrisa para saludar, una gran profesional con una gran humanidad.

Andrés Vázquez garcia

Mi más sentido pésame a toda su familia y sus compañeros de partido y de trabajo día a día.
Una persona tan joven dedica a sus deberes y entrega,es un máximo dolor lo que se siente por la impotencia,yo y en nombre mío Andrés Vázquez como periodista de esta localidad y de mis compañeros del mundo deportivo damos nuestra más condolencia por el fallecimiento marta mayordomo descanse en paz

Associació de Veïns i Comerciants del C. Ferran Puig

En representació de L’AVIC Ferran Puig el nostre condol a tots els seus familiars i amics , ha sigut una trista notícia per tots, sempre has estat molt apreciada per nosaltres . Et notarem a faltar Marta.

Club Esportiu Ritmica Pratenc

Desde nuestra entidad queremos dar el pésame a la familia , amigos y conocidos de Marta.
Descansa en Paz

Albert Durán (Secot)

Moments de profunda tristor. Compartir feina i ideals amb ella m’ha fet sentir útil. La tindré sempre en un racó del meu cor que s’havia guanyat amb la seva proximitat. El meu sentit condòl a la família i a tot el seu entorn. Un petó, Marta.

Josep Maria Paren Tomàs

El meu gran condol a la familia i al partido per perdua d'una gran companyera militant socialista, tinenta alcalde de promoció economiques, he compartit molt bons moments amb ella i altres compys del partit, mai t'olvidarem Marta Mayordomo sempre estiràs amb nosaltres, et trobarem molt en falta, encara no m'el puc creure que ens haigues deixat.

D.E.P #companyerasocialista

Oscar Toledo

Marta, que la terra et sigui lleu.
Descansa en Pau.

Laura García Moreno

Hasta siempre Marta nunca te olvidaré ni olvidaré tu sonrisa, gracias por todo y por tanto.
Descansa en Paz y sigue sonriendo allá donde estés.

ALICIA MAYORDOMO DESCALZO

Habeis dicho cosas muy bonitas de mi hermana. Ahora mismo no podemos decir nada más. Como podeis imaginar ha sido un golpe muy duro, y no podemos ni hablar, ni lo podemos asimilar. Sólo puedo decir a todo el mundo que ha dejado su aportación, que muchas gracias de parte de la familia. Poco a poco lo iremos leyendo.
Allá a on hagi anat, estaria molt contenta de que la gent l'estimés tant!!
Adéu tata !!!

CPS Francesc Palau

Lamenten la pèrdua de la Marta. Les nostres sentides condolències a la seva família, amistats, equip de govern i a la família socialista. Recordarem la seva sensibilitat vers els projectes d'Economia Social i Solidària; el seu tarannà amable i la seva bona feina. Descansa en pau.

María Pérez del Puerto

Increible noticia que nos ha dejado sin palabras. Mucho ánimo a la familia.

María Pérez del Puerto

Increible noticia que nos ha dejado sin palabras. Mucho ánimo a la familia. Mucha fuerza Alicia, para poder superarlo. Un eso.

Joan Rosell

No és just. No tinc paraules. Que la terra et siga lleu. Una abraçada a la família i amics.

Miriam medina Rondon

Mi más sentido pésame :( no me lo creo....hace dos semanas estaba en la conferencia de LinkedIn y ella salió a hablar. Un abrazo bien fuerte a toda la familia y mucho ánimo.

DAVID TORREJON ALONSO

Triste per la perdua d'una persona tan jove. Gracies per a la teva dedicació a la ciutadania d'aquest municipi.D.E.P

David Martinez Escalona

Que mal me sabe Marta descansa donde quieras que estés mis condolencias a la familia

Montse Torres Torres

Gran persona, un gran apoyo, luchadora y un ejemplo a seguir. Eternamente agradecida. Te echaré de menos.

Catalina López Castllo

Mi más sincero pésame a la familia de Marta.
Ella era sonrisa y color, seguro que seguirá brillando allá donde esté.
Nunca te olvidaremos D. E. P.

Montse sanchez

Descansa en paz pequeña princesa

Carmen Martínez Murciano

Querida amiga,
Tú marcha me ha dejado una profunda y sincera tristeza.
Gracias por los ratos que disfrutamos especialmente en Víllora.
Un placer haberte conocido.

Laura Subirats

M'ha entristit molt conèixer que ens has deixat i sempre et recordaré com a una companya de classe d'EGB molt alegre i afectuosa, sempre positiva i amb un somriure als llavis. Has marxat massa aviat. El meu condol per a la família. Descansa en pau, Marta, bonica.

Raúl Barrero

Una noticia que acojo con mucha mucha tristeza,descansa en paz, estoy seguro que nos volveremos a encontrar.

Aldo Ramírez Reyes

Gracias por tu simpatía y tu trabajo abierto e integrador. Siempre tenías un minuto para escuchar con una sonrisa. Te echaremos de menos Marta. Mi más sentido pésame y un abrazo bien fuerte a la familia, amigas/os y compañeras/os de consistorio.

Miguel Angel Claver Sánchez

Después de las lágrimas y las despedidas quedarán solo los buenos momentos que compartimos con ella.
Parece que fue ayer que paseabamos por el patio del insti....
¿ Quién iba a saber qué te irías tan pronto compañera?

Solo nos queda el consuelo de saber qué después de las lágrimas y las despedidas quedarán solo los buenos momentos que compartimos contigo.
A la familia : No me atrevo a decir que entiendo vuestro dolor, pero os acompaño en el sentimiento.
Michael.

AVV La Plaza

Sentimos profundamente la pérdida de tan querida Marta Siempre permanecerá en nuestra memoria
Que descanse en paz

Encarna Puig Iroz

Una mort que no tocava. Un cop molt fort per a tothom. El meu sentit condol a la família, company, amics i amigues. Descansa en pau Marta

Lourdes Llorente

Que tristeza tan grande. Muchisimas gracias por todo Marta. Descansa en paz y un abrazo muy grande la familia y amigos.

Mesón El Cortijo

Marta decirte que fuiste una gran persona y mujer. Agradecerte tu trato en cuanto al comercio Hostelería y decirte que siempre estarás en nuestro recuerdo. Has dejado el listón muy alto. Dar mi pésame a toda su familia, amigos y compañeros de Partido. Marta DEP....

Departament Serveis a la Comunitat_Ins Camps Blancs

En nom del departament de Serveis a la Comunitat de l'INS Camps Blancs volem manifestar el nostre condol i el recolçament a la nostra companya Alicia i a la seva familia. Una pèrdua irreparable. Descansi en Pau.
Mercè Pérez
Cap de departament

Alfredo García Vela

Una gran perdida, los que la conocimos sabemos de su calidad humana y gran compromiso social. Nuestras condolencias a sus familiares, amigos y compañeros.
Descanse en paz.

Miguel perez

Desde la Asociación Tecnológica CETCOM, te quiero agradecer tu compromiso con la personas y sus barrios, por tu trabajo y dedicación constante. Por aquellas sonrisas de apoyo a los emprendedores y transmitir fuerza y seguridad. Gracias Marta por aquellos guiños de apoyo en la Feria Avícola, gracias porque cuando empezamos un proyecto tú estabas ahí.Una Potablava de Cor, para el recuerdo.

Eva Martínez Pallarés

Gràcies per tot el que has fet pel teva ciutat. Anyoraré les poques vegades que ens vist i m'has preguntat per la meva salut i per l'aficció per la fotografia. Ara cuida't molt allà on siguis... Rep una abraçada molt molt forta.
Una ciutadana del carrer

Manuel Dobaño Peláez

Abandonar este mundo a edad tan temprana, es una tristísima noticia. Siento mucho su repentina muerte. Mi más sentido pésame a la familia de Marta y a la corporación municipal. DEP

Cooperativa Agricola del Prat de Llobregat

Volem transmetre el nostre pesar i consternació per la mort sobtada de la Marta Mayordomo. En aquest moment tan difícil per tots els seus familiars i amics, us volem reconèixer la seva humanitat i sensibilitat envers el seu entorn, en especial de la seva Ciutat. La seva disposició a trobar punts de trobada en situacions complexes i a la que mai li faltava els seu singular somriure, una gran aliada amb totes les qüestions relacionades amb la nostra Cooperativa i rellevant precursora en la nova etapa del creixement de l’Entitat.
Sens dubte la Ciutat de El Prat ha perdut un gran actiu de la política municipal però, davant de tot, la Ciutat ha perdut una gran persona. La trobarem a faltar!
Marta, sempre et tindrem present. Descansa en Pau...

Marçal Tallada Moliner

Estem en shock, no ens ho podem creure, no és justa la vida. Un petó molt fort Marta, segueix somrient com sempre i amb la teva força i energia.
Una abraçada a la familia.
D.E.P.

Cristina Díaz

Se ha ido muy pronto una gran mujer, amiga y política. Un ejemplo de dedicación para todos. Se te va a echar en falta, mucho. Aquí quedará tu legado, no te olvidaremos.
Un abrazo a su familia, mucho ánimo.
Que la tierra te sea leve compañera.

Jordi Ramos

Que la terra et sigui lleu, Marta. Ànims a la família, als amics i als companys. Record i memòria.

Carlos Miret Pallarols

Ens deixes tant tristos com alegría ens vas donar en vida. Has estat una gran persona i profesionalment molt bona cap i companya. Un placer haber treballat amb tú.Et recordarem sempre amb molta estima. El meu condol a la familia i amics. Una gran pérdua per a tots.

Jordi Corpa Gomez

Marta siempre estarás con nosotros. Muchos representantes políticos se convirtieron en héroes y luego pasaron a mitos o leyendas, tu para mí siempre serás la mujer del pueblo y una de mis heroínas. Descansa en paz, amor eterno.

Adrián Caballero

Costa encara de creure. Se't trobarà molt a faltar. Per la teva empenta, vitalitat, humanitat i també el teu sentit de servei públic i de la política en positiu.
Una enorme pèrdua que ens deixa a tots glaçats. Massa aviat. Descansa en pau.

José Antonio Segura Gemar

Mi más sentido pésame a toda la familia, descansa en paz

Gemma Francès i Tudel

En nom propi i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat volem mostrar les nostres més sentides condolences per la pèrdua de la Marta Mayordomo. Una abraçada molt forta a la seva família, amics i companys/es en aquests moments tan difícils. Descansi en pau.

Gemma Francès i Tudel

En nom propi i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat volem mostrar les nostres més sentides condolences per la pèrdua de la Marta Mayordomo. Una abraçada molt forta a la família i estimats en aquests moments tan difícils. Descansi en pau.

Loli López Torres

Mi más sentido pesame a su familia por el fallecimiento de Marta.
Que el Señor la acoja en su seno y le de la Paz y el Descanso Eterno.

Andreu Bernadàs i Peñalver

Sempre vas ser un gran suport pel món de les Tradicions Populars. Els arriers i les arrieres dels Tres Tombs i els amics de la Cultura no t'oblidarem.
Que la terra et sigui lleu.

Mila Mellado

Marta, sempre somrient, et trobarem a faltar. Descansa en pau.

Luis Quiñonero

La vida no a sido justa contigo Marta
Tú forma de ser lo dedicada a tú trabajo todo por tu ciudad dejas un vacío difícil de llenar
Los que teníamos la suerte de ser amigos tuyos te echaremos mucho de menos DEP
Adiós guapa

José David Muñoz

Moltes gràcies pel tracte dispensat, Marta.
Tant a la ràdio com després amb Prat Comunica. Sempre amb gran atenció i amb un somriure, inclús algun atac de riure en directe.
Sempre et recordarem.

José Antonio Laguna Hernández

Para nada es justo que una persona tan dinámica,alegre y llena de vida y proyectos y con tu saber estar en todo momento nos deje tan pronto...Estoy seguro que allá donde vas también te harás notar.D.E.P.

Adoración López Cosano

Descansa en paz Marta, se nos va una gran persona. Te recordaremos siempre.,

Àlex Pérez Lascort

Marta, estimada. Vaig compartir moltes coses amb tú. Moltes coses molt importants. Les coses no van anar com haguessim volgut, però et vaig estimar molt. Ara nomès puc recordar-te per totes les coses boniques que vam compartir. Viatges, concerts i la meva primera aventura compartida amb algú.
Et recordaré sempre.
Allà on siguis, descansa en pau.

Aure Garcia

Una gran pèrdua, trobarem a faltar la teva professionalitat i la teva implicació. Et recordarem sempre alegre i vital. Descansa en pau Marta.

Pedro Izquierdo Rodríguez

Descansi en pau.

Arnau Garcia Conesa

Sempre ha estat un plaer compartir espais de treball i projectes. No et tocava marxar. És un dia molt trist. Descansa en pau.

Andrés Alarte y Mari

Te as ido demasiado pronto, siempre te recordaremos, con cariño, Descansa en Paz,,,,,, Marta,,,

AE RÍTMICA PRAT COR BLAU

Que la terra et sigui lleu Marta.
El nostre sentit condol a la familia.

Ana Represa Acevedo

Te echaremos de menos. Han sido muchos años compartiendo vida contigo. No nos veremos aquí aunque sigas entre nosotros, pero nos veremos de nuevo allá donde vayamos.

Neus Macías

Marta, bonica: ojalá que allá donde estés notes la oleada de amor que has desatado en este pueblo, el respeto, el cariño que todos te teníamos. Estamos realmente conmovidos, cuando parecía que este año nada podía removernos más. Es una pena que haya que irse para que nos digamos cosas bonitas los unos a los otros. Has despertado algo así como la urgencia de decirnos lo importante, al menos en mí. Ahora mismo no puede haber consuelo para tu familia, tus amigos, tus compañeros del PSC en el ayuntamiento. Pero supongo que saber que no están solos en ese dolor ayuda. Descansa en paz, preciosa, y gracias por todo.

Antonia Iglesias

Consternada por la noticia i sense paraules. Agrair-te tot el que has treballat per la nostra ciutat. Et trobarem a faltar Marta. Una abraçada per tota la família i pel PSC del Prat.

Joana Gálvez Martínez

Estic segura que la teva essència, reflectida en la teva mirada i el teu somriure, romandrà i reconfortarà les persones que t'han estimat i conegut i el teu traspàs estarà ple de la llum que desprenies.

Rafael puñet montoya

Marta no olvidaremos nunca un beso enorme allí donde estés.

Eva Martínez Morales

Des del Consell Comarcal del Baix Llobregat i el
Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat volem mostrar les nostres més sentides condolences per la pèrdua de la companya @mmayordomod Tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic de l' @ajelprat. Una abraçada molt forta a la família, amics i companys/es en aquests moments tan difícils.

Kiko Martinez

Gracias por todos esos ratos tan buenos en Villora. Descansa en paz. Hasta siempre Marta. Mucho ánimo para toda la familia.

Eva María Descalzo Martínez

Demasiado rápido, demasiado doloroso para toda la gente que la conocía y quería.
Una vida que dejo huella por donde paso y que será recordada con cariño por todos.
Siempre estarás en nuestros Veranos Inolvidables.
Que la tierra te sea leve prima.
Un abrazo a toda la familia y amigos.

Javier Descalzo Carmona

Mi más sentido pésame por el fallecimiento de una persona tan joven y llena de vitalidad que injusta la vida mucho ánimo a toda su familia de parte de un Bonichero de los Bareas

Salvador Martin Sanchez

La pérdida de un ser querido es algo que a todos nos cuesta mucho poder afrontar.
Tanto si es un amigo como un familiar,
Los sentimientos que esta nos provoca pueden ser realmente muy dolorosos.
Deja que tus recuerdos inunden tu mente, traigan calidez a tu corazón y te guíen hacia adelante.
adios Marta ...

Avv La Granja

“Hiciste bellas las vidas de quienes te rodeamos. Tu legado vive”.

Jose Javier Martinez

Descansa en pau,Marta. Sempre estarás en el cor dels teus amics villoreros.

Elena Prades Ochoa

" ... No sóc pas lluny, just a l'altre costat del camí… "
Davant una pèrdua tan terrible i injusta, només puc dir-te, Marta, que ni tan sols estàs a l'altre costat del camí, la teva empremta profesional, però sobretot personal, està i estarà sempre amb nosaltres, tot just dins del Cor.
Gràcies Marta pel teu temps, per la teva comprensió, per la teva col·laboració, per saber escoltar, per la teva mirada, pel teu somriure… gràcies per la teva vida. T'estimo

Javier Descalzo Sequí

Marta, mi prima pequeña. Te quiero. Desde siempre, desde que con dos añitos te hacía canguros en casa y me mordías la flauta de madera. Te quiero porque era una alegría verte, siempre con tu sonrisa en la boca. Por tu alegría contagiosa, por tu inmensa capacidad de trabajo y de llegar a acuerdos. Porque eras una buena persona. Eras una gran persona. Eras una gran persona. Un ejemplo para todos. Para todas tus familias. Tu pareja. La que llevamos tus apellidos, las que tuvieron la suerte de compartir contigo tu trabajo, las que compartieron tu generosidad, la familia pratenca, tu familia socialista. Eras un ejemplo de política comprometida. De esas políticas con el valor del servicio. De servicio a la sociedad y a tus conciudadanos. De servicio a lo público. Con la idea de mejorar la vida de los demás. Sincéramente. Poco a poco. Generosa y humilde. De trabajo callado. Un ejemplo para todos. Te voy a echar mucho de menos. Te quiero. Desde siempre. Marta, mi prima pequeña.

Carla pedrera balastegui

Apenas habíamos cruzado unas frases, pero se notaba lo educada y simpática que eras.
Cuando ayer vi que te habías marchado me dio un vuelco enorme el corazón.
Lamento muchísimo tu pérdida, como he leído en algún sitio, echaremos de menos tu sonrisa y tu rojo pelo.
Que descanses !

Manu Sancho Parente

Que la terra et sigui lleu i el cel etern que ès on mereixen estar els àngels com tu Marta sempre disposada a lluitar i ajudar als demés.
DESCANSA EN PAU.

Sílvia Magdaleno Campos

Mi más sentido pésame a la familia y a todos, nos ha dejado una gran persona y demasiado pronto.Ha sido un honor conocerte!

Jose Rodríguez Segurado

Gracias Marta, por haber sido parte de mi infancia y adolescencia, por haber compartido tantos momentos de la vida y el crecimiento con mi hermana Montse. Gracias por haber oficiado mi boda. Gracias por esa sonrisa siempre tan llena de paz. No te has ido para nada, solo físicamente, porque siento tu Luz igual de resplandeciente.

Juan Cañete Martos

En nom propi, i en representació de l'Institut Illa dels Banyols, volem transmetre als familiars i amics el nostre condol, lamentem la seva pèrdua i sobretot fer saber que el seu recolzament i proximitat sempre han estat una senyal d'identitat en la seva persona. D-E-P

XABIER IBERN GÓMEZ

EL MEU MÉS SENTIT CONDOL PER TAN SOBTADA E INESPERADA PERDUA,D'UNA PERSONA JOVE,DINÀMICA,EMPÀTICA I SUMAMENT TREBALLADORA PER EL BÉ COMÚ.EL MEU MÉS SENTIT PESAR A TOTA LA SEVA FAMILIA I AMICS I TAMBÉ A LA FAMILIA DEL CONSISTORI LOCAL QUE LA TROBARAN MOLTÍSSIM A FALTAR,QUE ELS SEU RECORD PERDURI SEMPRE ENTRE ELS SEUS DEUTORS QUE L'ESTIMAVEN I SEGUR ENCARA L'ESTIMEN I APRECIEN MÉS QUE MAI.UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS I TOTES.

Montse Alonso (Casa de Cádiz)

Marta hoy es un día inmensamente duro y difícil para todos, pues en nuestras vidas una mujer luchadora simpática y con toneladas de ganas de vivir se a esfumado de nuestras vidas. Yo gracias a la entidad tuve la suerte de conocerte y fue increíble. Gracias x tanta fuerza y cariño, consejos y ánimos. No nos dejes a donde vayas pues seguimos necesitandote. Un besazo infinito.

Agustina Rodriguez

Siempre al frente de tu equipo, siempre la primera, siempre incansable, para siempre en nuestros corazones. No puedo despedirme de ti tan pronto, hasta siempre Marta.

Patrícia Carballo

Terrible pérdida, mi más sentido pésame a la familia, te fuiste muy joven dejando un gran vacío.... DEP

J.Mansilla

Descansa en paz!! A ti no te he conocido personalmente,a tus padres sí y estaban muy orgullosos de ti,siento mucho el dolor q estarán pasando...ningunos padres se merecen algo así

Ingrid Güémez

Massa jove per deixar-nos...
Descansa en pau, Marta!

Laureano Ariño Molino

Mi más sentido pésame D.E.P.

J.Mansilla

Descansa en paz!! A ti no te he conocido personalmente,a tus padres sí y estaban muy orgullosos de ti,siento mucho el dolor q estarán pasando...ningunos padres se merecen algo así

María Godoy Díaz

Siento muchísimo la pérdida de Marta.
Para mi era una persona extraordina, siempre que nos veíamos en ocasiones nos daba mucha alegría vernos. Ella me apreciaba mucho al igual que yo a ella.
Quiero enviar un fuerte abrazo y mucha fuerza a toda su familia, y en especial a sus padres, para seguir tirando adelante.
Rezo y seguiré rezando por ella.
Un abrazo

Marta Canalejo Rodríguez

Una pena morir tan joven.Mis condolencias a sus familiares y amigos.D.E.P.

Ricardo de Pedro

Mi más sentido pésame a la familia de Marta y a toda tu familia PSOE, ha sido una gran pérdida. Mucha fuerza!

Agrupación Ciclista El Prat

Mi más sincero pésame a la familia, amigos y compañeros de Marta .
Triste, muy tiste noticia la pérdida de una persona que siempre nos enriqueció con su sonrisa, su dedicación, y su compañía en los actos que estuvo presente y que compartimos . Siempre en nuestro recuerdo .

Manel Portolés Rodríguez
Presidente Agrupación Ciclista El Prat .

Yolanda Martínez Descalzo

Mi prima pequeña... Mi confidente en numerosas ocasiones, nuestros playbacks en la torre, nuestras verbenas en Villora, nuestras noches de risas "durmiendo"en la torre, ... Demasiado pronto...Has vivido intenso y bien! Ejemplo de VIDA! TE QUIERO SIEMPRE ❤️

Óscar Rando

Querida Marta, nuestra última reunión pone de relevancia aquello que es realmente importante y aquello que nos desvía de lo importante.
Me salió del alma decir,a las personas que estabais allí, que os quería , ya que pese a las dificultades, al final siempre hay personas que trabajan para las personas y eso se hace desde el amor más incondicional.
Siempre has estado ahí, desde la proximidad y la empatía y espero que esta avalancha de cariño que está generando tú precipitada marcha, sirva para que todas las personas que pudimos conocerte ,seamos más conscientes de que hay que seguir trabajando conjuntamente por los valores que nos hacen ser mejores personas y mejor comunidad . Hay que seguir trabajando para que no se pierda tu memoria.
Un fuerte abrazo allí donde estés y un fuerte abrazo para tu familia, amigos y compañeros y compañeras del PSC

Eloi linuesa

Bon traspàs.

Familia Rodríguez Segurado

Quan arribis a dalt la carena mira el riu i la vall que has deixat i aquests cors que ara guardan la pena tan amarga del teu comiat.
Te recordaremos siempre. Nuestro sentido pésame a toda la familia. Familia Rodríguez Segurado.

David Matallín Descalzo

Marta, querida prima.

Que vacío y que dolor más grande dejas en nuestros corazones.
Te nos has ido demasiado pronto, todavía nos quedaban muchos buenos ratos por vivir.
Descansa en Paz Marta.
Te seguiremos queriendo siempre.
David, Hermi, Daniel y Jorge

Luis Tejedor Pérez y familia

Un abrazo muy fuerte a toda la familia Mayordomo Descalzo.
Nos unen nuestros orígenes, el pueblo de Boniches, y también fuimos compañeros de trabajo de su hermana Alicia.
Allí donde esté, seguro que Marta os acompañará siempre.
Nuestro más sentido pésame.Joan Figueras Martorell

Més que una regidora ha estat una molt bona amiga sempre amb un somriure la trobaré molt a faltar

Guti Serrano

Siempre vivirás en nuestra memoria, en la de todos aquellos que te quisimos.

Xavier Anzano Bergua

Una forta abraçada per a tot l'equip de govern de l'Ajuntament, per a les companyes i companys de partit, per a les seves amistats i sobretot per a la seva família.

Tomasi Puentes

Siento mucho tu pérdida no era tu momento, te quedaba mucho por caminar ,sigue con esa sonrisa que tienes porque para mi eres presente y muchos ánimos a tu familia de casa y a tu familia política ( PSC)
D.E.P.

Èric Plaza

Que la terra et sigui lleu, Marta. Et trobarem molt a faltar. No és just. Una forta abraçada a la família.

Tere garcia

Mi más sentido pésame a la familia, amigos y compañeros,que injusta es la vida te has ido demasiado pronto.
D. E. P.

Consuelo Saiz García

Marta tuve la suerte de conocerte solo puedo darte las gracias por ser la gran persona que fuiste siempre dispuesta a ayudar y no olvidaré tu sonrisa un abrazo a tus padres y familiares.

Virginia Morillas

Recordaré tu sonrisa y tu empática mirada, la de una mujer implicada, luchadora, responsable...
Gracias por tu trabajo, para hacer del Prat un lugar mejor
Abrazo a la familia y amistades

MANUEL Bertrand Verges

Siento enormemente la pérdida de Marta y en nombre de todos los habitantes de La Ricarda y en el mío propio, les envío mi más sentido pésame y todos mis ánimos para superar esta terrible desgracia

LA RICARDA 8 de diciembre de 2020

Montserrat Viñals Rodríguez

Que la terra et sigui lleu.

Irene Morillas Esteban

Marta,
Aquests dies pensant en tu m'ha vingut un bonic record.
Et veig reben un premi d'un concurs de relats que es va fer a l'Institut.
Crec que el teu relat és deia "el sofà". Estaves contenta i emocionada!
Marta, et recordaré feliç, amb el teu bonic somriure. Descansa en pau.
El meu condol i escalf a la família i les amistats, en aquests moments tan difícils.

Alex Arbós ( Marisquería El Capitán Garfio )

No m’ ho podía creure quan vaig veure el correu on ens comunicaven la desafortunada notícia de la teva mort , hi ha situacions a la vida que no tenen explicació i aquesta n’ és una d’ elles , alguns creiem que hi ha una altre vida després d’ aquesta pero ens has deixat massa d’ hora , encara et quedaven moltes coses per fer pero desgraciadament no podrà ser ,sempre quedarà el gran record que deixes en les persones que vem tractar amb tu . Descansa en pau Marta .

Ampa GALILEO GALILEI

Desde el AMPA Galileo Galileo, queremos hacer llegar nuestro más sentido pésame a los familiares y amigos, recibir nuestro cariño y apoyo en estos momentos tan dolorosos.
Marta tenía mucha vida por delante y muchas cosas por hacer, una pérdida injusta, que dejará marca en nuestra ciudad siempre. D.E.P

Helena Gregorio Fernandez

El más sentido pésame a toda la familia de Marta, en nombre de mis padres y mío. Mucho ánimo para seguir adelante

Olalla

Aún me cuesta asimilar la terrible noticia de tu partida...
Sólo puedo decirte que gracias por haber formado parte de una época de mi vida y que cuando escuche la casa azul, vendrás a mi recuerdo ;)
Buen viaje Marta! Nos veremos!

Laura Castro

Que la terra et sigui lleu Marta.Vas ser una persona propera a la ciutadania i feies una bona feina,a més de ser bona persona.El meu condol als teus amics i familiars.

Gemma Martinez Descalzo

Marteta ...mi prima la peque ...la de la sonrisa y el cariño siempre dispuesto . Dejas un vacio enorme en tu familia cariño mio . Demasiado pronto ....
Nos vemos al otro lado tesoro mio ...

CAFETERIA LA TROBADA

Mi más sentido pésame a la familia y amig@s. D.E.P... AHORA HABRÁ UNA ESTRELLA MÁS BRILLANDO CON TODA SU SONRISA EN EL CIELO.
Nunca te olvidaremos!!!

Antoni Cañete Martos (PIMEC)

Lamenten la pèrdua de la Marta.
Tot l'escalf a la seva família, amistats, i companys i companyes.

Recordarem la teva bona feina. Descansa en pau

Olga Asensio Farrés

No tinc paraules per expressar la tristor que ens deixes...sempre et recordaré riallera, propera i responsable!
Què injust que marxis així...
Què injust que ens facis veure la fragilitat de la vida...
Què injust no tornar-te a veure...
Allà on estiguis, sempre estaràs als nostres pensaments.
Descansa en pau.

Miguel Beas Lopez de A.VV LAPLAZA

Marta en A.VV LAPLAZA sentimos mucho tu perdida y mas la sentiremos cuando ágamos algún evento en la asociación y tu no estés.
siempre te recordaremos.

Joan Rodríguez Serrat

Marta et desitjo un bon viatge. Has marxat molt d hora i ens deixes una mica a la intempèrie. En aquesta época d entenebriment ens faltarà més que mai la guspira càlida del teu somrís. Ens veiem. Ja formes part del nostre jo més íntim.

Joaquin Garcia-rayo Casas ( Canon España )

El nostre mes sentit condol a tota la família i amics per la pèrdua de la Marta. Descansi en pau. Nuestro mas sentido pesame a toda la familia y amigos por la perdida de Marta. Descanse en paz.

Eva Valero

Una gran persona... Bon viatge Marta.

Said Mustafa

Les paraules mai poden expressar el que sentim. Durant aquests anys només recordo bones paraules, un somriure i així voldria recordar-te sempre. Eres gran i sempre ho seràs. Les meves sinceres condolences per la família i amics. D.E.P

Montse Ramos Rueda

Marta, tuve la suerte de conocerte un poco, fue suficiente para ver la buena persona que eras, tu sonrisa ante los problemas que te presentábamos, tu talante reconciliado será difícil de olvidar.No es justo pero la vida es así de caprichosa. Desde allí darás una pincelada a tus ideales dándonos un empujón a seguir hacia delante.Hasta luego, no es un adiós, porque al final todos volvemos a vernos.DEP

Daniel Ventura González Alonso

Benvolguts,

des de la Fundació Privada Parc Aeronàutic de Catalunya volem traslladar el nostre condol per la gran pèrdua que l'Ajuntament i la Ciutat de El Prat ha patit. La Sra. Marta Mayordomo va ser una gran impulsora de les activitats de promoció cultural de la ciutat, i la nostra relació amb ella sempre va ser cordial i en total sintonia amb la visió de El Prat com a ciutat fortament vinculada al món de l'aviació.

Ens omple de tristor el seu traspàs, més encara per la seva joventut, i la trobarem a faltar molt.

Traslladem els nostres ànims i millors desitjos a tota la seva família i amics, així com a tot el Consistori.

Descansi en pau.

Daniel Ventura González Alonso
President
Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

UNIÓ DE PAGESOS BAIX LLOBREGAT

En nom d'Unió de Pagesos fem arribar el condol a la família i amics i al Consistori i a tota la ciutadania del Prat. Descansi en pau.

Sandra o bien "serena"

Para much@s, Marta no era Marta. Era nuestra "cuerva", TheCrow. Los demás éramos llamados cariñosamente tordos/tordas. Vuela alto, TheCrow, y desde las alturas, cuida de tod@s.

Mar Fernández

Marta, exemplar com a professional i com a política, amb un gran vocació de servei i entusiame per tot el que feies. Una persona execpcional, amb tanta empatia i amb una energia tan especial. Sempre seràs un referent per a tota la gent que hem tingut la sort de compartir temps amb tu, sempre tindrem present el teu somriure. Una abraçada infitina per a tota la família, amistats i companys. Que la terra et sigui lleu, Marta.

Soc. CORAL LO LLOBREGAT DE LES FLORS

Tots els membres de la nostra entitat, volem transmetre el nostre condól per la teva pèrdua, et recordarem sempre amb la teva vitalitat, alegria i companyia en els nostres concerts, a les nostres diades del soci/a.
Descansa en pau.

Montserrat Auñón Plaza

La meva filla Mar i jo, mai oblidarem la teva abraçada a la Fira Avícola, ni la teva sonrisa. Descansa en pau.

Rafael Gallardo Gallardo

En la vida necesitamos personas como Marta, con vocación en su trabajo, que daba todo lo que estaba en sus manos para hacer la vida más fácil a los demás, y si algo no era posible, te regalaba una sonrisa, sus pequeños detalles te hacían sentir bien, ella era el punto de conexión entre la vida cotidiana y la política. Hemos perdido a una persona irremplazable.

MediaMarkt Iberia

Rebeu el nostre sentiment i el nostre condol en aquests moments tan tristos a la família, amics i equip de govern del Prat. La seva mort ens ha commocionat i és una pèrdua irreparable per a la ciutat. Descansi en pau.

Xavier Gimenez Casas

Sempre et recordarem, Marta, com la Tinenta d'Alcalde que ha donat suport a les entitats i empreses de l'economia social i cooperativa del Prat. Ha estat un plaer treballar amb tu aquests darres anys. Descansi en pau.

Fundació Intermedia-Jo puc

Trobarem a faltar el teu somriure i les teves paraules als actes de lliurament de diplomes del nostre programa, sempre propera i positiva i donant forces per tirar endavant. Sentim molt la teva pèrdua. Mols ànims a la família, amistats, i als companys i companyes.

Xavi Altafulla

Gràcies per tot, Marta. Sempre en el record.

Maria Navarrete

Marta, ens deixes mig orfes... la teva implicació, capacitat de treball i sentit del bé comú han estat un referent des de que vas arribar. Sento que ja res serà igual sense tu. Per sempre guardarem al nostre cor el teu somriure, Marta. Ens veiem.

Judit Marín Martín

No hi ha paraules per descriure el que ha passat i no hi ha dret. Sempre et recordaré amb el teu bonic somriure i amabilitat. DEP

Luis Bahamonde Falcón

Benvolguda Marta,
Avui es un dels dies mes tristos de la meva vida, era una alegria per tots veure't a les nostres reunions, per la teva empremta, sempre positiva i col·laboratives, ja fa molts anys que ens coneixíem, el teu record sempre estarà amb nosaltres .
Es molt injust que ens deixis, una persona tant jove com tu, tot el personal d`INNOBAIX

Silvia González Ulloa

Hola Marta, nos conocíamos poco, de algunos encuentros puntuales en actividades de promoción económica. Siento mucho que hayas tenido que marchar tan pronto, aún tenías mucho que aportarnos. Un enorme abrazo, y desde allá donde estés, si puedes, cuidanos a todos, y en especial a tu familia y amigos que te echaran enormemente de menos.

Mar Franco Jiménez

Una persona empàtica, trabajadora, luchadora, amable, de las que dejan huella, siempre dispuesta a ayudar. Un abrazo enorme a la familia y gracias por todo Marta

Gina Pedragosa

A una dona que brillava amb llum pròpia. Et trobarem a faltar molt Marta.

Luis Bahamonde Falcón

Benvolguda Marta,
Finalment amb al meu acomiadament, volia dir-te, que tot el personal d`INNOBAX, i jo mateix et notarem molt a faltar a les reunions, per la teva simpatia i encert amb les teves aportacions, a les nostres oracions et tindrem molt amb present, juntament amb altres sers molt estimats, que també com tu ens han deixat molt aviat.

SONIA CORTÉS HONRUBIA

Marta, encara que no vaig tenir gaire tracte amb tú, m’ha dolgut moltíssim la teva marxa tan sobtada i tan jove. Sempre m’havies semblat una regidora molt propera amb tothom, amb un somriure i amb una mirada molt transparent. Aquests dies he pogut veure per les xarxes socials el dolor de tanta gent que t’estimava, que t’agraïen el teu tracte amb ells. Enyorarem una persona com tu i mai oblidaré els teus cabells vermells, D.E.P., Marta.

Luis Zudaire Lopez

La noticia me llevó de la sorpresa al estupor, mando mi más sentido pésame a los tuyos y les deseo coraje para que puedan reponerse de tu pérdida

Silvia Iannitelli, Laura Torrabadella i Elisabet Tejero (Institut Biografia&Societat)

Vam tenir l'oportunitat de conversar en profunditat amb la Marta sobre el compromís sociopolític i vam trobar-nos amb una dona que, més enllà de les seves conviccions de partit, apostava per la persona i per la relació amb 'l'altre diferent'. El nostre condol més sentit i una abraçada de suport per tot el seu equip i els companys/es del Consistori.

Agustí Miró - PIMEC

Et trobarem a faltar Marta.

Vas estar sempre a prop nostre, recolzant el teixit empresarial.

Sempre una veu amiga, amb ganes de sumar i treure de tots el millor per un mateix fi comú.Laura Prilló Herrejón

Gràcies, Marta pel teu treball i dedicació. També, agrair-te la teva amabilitat amb la qual, des dels meus inicis com a redactora, em vas facilitar la feina. El meu sincer condol per la família i amics.

Filo Garcia ( casa de Cadiz )

SECOT

Des del Comité Directiu i en nom de tots els Sèniors de la nostra associació de voluntariat empresarial, volem fer arribar el més sentit condol per la pèrdua de la Marta Mayordomo, d’una manera especial a la seva família, i també a tot el seu equip de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.
Ha estat una ajuda cabdal en la tasca que hem desenvolupat junts en els darrers anys, per donar suport als emprenedors de la vostra ciutat i una excel.lent persona per la seva proximitat i cordialitat en la nostre relació.
La tindrem sempre en el nostre record.
Joan Camin
President de SECOT

Katya Salmerón Ortega

Sorpresa i dolguda per la teva pèrdua perquè has marxat massa d'hora. Gràcies per la paciència, la teva bona feina i la teva dedicació.
DEP Marta i no deixis de somriure des del racó de l’infinit on siguis perquè ajudarà a la teva família, amics i companys a seguir endavant.

Filo Garcia ( casa de Cádiz )

Marta que pronto nos has dejado, que triste. Siempre en nuestros corazones por ser una gran mujer, luchadora, trabajadora, por hacernos la vida más sencilla, por cariñosa, tan bonita. Mi más sentido pésame a familiares, amigos y compañeros de trabajo. Golpe muy duro para todos los que tuvimos el gran placer de conocerte. Que Dios te tenga en su gloria, aunque sé que siempre vas a estar aquí con nosotros. ❤️Raquel Aguado

Moments de dolor. Només puc dir que no tocava. Molt d'escalf per la família i els estimats.

Cristina Otaegui eceiza

Nos quedaremos con tu sonrisa. Siempre

Lluch Essence

Consternats per la trist notícia, la Direcció i tot l'equip humà de Lluch Essence volem mostrar-vos el nostre recolzament en aquests moments tant durs. Companys, amics i, per sobre de tot, la familia trobareu a faltar la Marta (descansi en pau), però sempre us acompanyarà el record del seu somriure i la seva força.

Amb tot el nostre carinyo,

Lluch Essence

Jessica Silva Marti

Marta, la teva marxa ens deixa sense paraules. Ha estat un plaer compartir amb tú aquests darrers anys, sempre tenies un somriure per tothom. Has marxat massa jove però de ben segur que tots ens quedem amb moments únics viscuts amb tú. Els meus màxims condols per a tota la seva familia, amics/gues i company/es de la Marta. Descansa en pau.

Jaume Masclans - Pimec

Un record de carinyo per una gran persona i una gran professional, un plaer haber pogut treballar amb ella, aquell somriure sempre a la boca quedarà entre nosaltres

Barbara Castro Montero - Manuel Mata Otoya

Te conocimos durante nuestro paso como estudiantes en Barcelona. Sylvita no unió en amistad. Dos ticos perdidos en la gran ciudad. Gracias por tú apoyo, Gracias por enseñarnos ésta Catalunya divina. Amor que siempre estará con nosotros.
Un beso y un abrazo eterno. Gracias por abrir tu corazón y por esa amistad sincera.
Pura Vida! siempre estarás presente.

MARIA JOSE RAMIREZ

Vaig coincidir amb tu a un sopar del cooking grup. Em vas semblar una noia amb una energía i vitalitat impressionant. Quina llàstima que hagis marxat tant aviat. Et quedaven massa coses per disfrutar i fer. faig arribar el meu condol a tota la seva familia i amics. DEP Marta <3

Susana Jimenez Cavero

Es molt trist , el meu condol a la familia i amics . Que la terra et sigui lleu.
DEP

Eva Gòmez

Transmeto les meves condolències, als familiars, amics, companys de partit, i de l'Ajuntament.
Molts ànims i molta força a tots.
D.E.P MARTA

Àngel Iniesta Alfonso

El meu condol a la família, amics i a l'Ajuntament per la mort de Marta Mayordomo.
Tota mort és difícil, però el d'una persona tant jove, és injust.
Una abraçada a tots i molts ànims
A.C.S

Míriam Roures Laín

No tinc paraules encara. Aquest 2020 ens deixarà marcat per moltes coses, però una se'ns dubte, serà per la teva marxa. Moltes gràcies per tot, per posar-nos les coses sempre tan fàcils i per estimar com estimaves la teva ciutat i la seva gent. No vull diur-te adèu. Que la terra et sigui lleu Marta!

Eva Gay

Difícil de creure i d’expressar els sentiments que provoca rebre aquesta noticia tan colpidora. Ens deixa una gran professional, amb una clara vocació pel servei públic. Gràcies pel teu treball, dedicació i suport. No oblidarem el teu somriure, Marta. El meu sentit condol a la família i sers estimats.

Ana María Mares Navarro

Ana María Mares Navarro

Marta D.E.P.
Mi más sentido pésame a tus padres, hermana y demás familia.
Tu eras mas pequeña, y no coincidimos en los juegos que compartiamos en vuestro "terreno", pero entre tus padres y los mios siempre hubo una amistad muy familiar.
Ahora descansa y vuela muy alto bonita.......
HASTA SIEMPRE!!!!!!!

Jordi Umbert Juliana

El meu més sincer condol a tota la família i als seus amics.
Sempre alegre i encantadora, bon viatge Marta!

Josep Garcia Barrio

És trist quan una persona es mor, més quan aquesta persona és jove, la coneixes, amb projectes de vida, il·lusions, ... Et recordarem Marta.
Us vull expressar el condol als familiars, amics i companys

Escola Nostra Senyora del Mar - García Lorca

Tots els/les membres de la comunitat educativa de l'escola Nostra Senyora del Mar volem transmetre el nostre condol a familiars, amics i companys de la Marta.

Que descansi en pau.

Escola La Seda

Des de l'Escola La Seda ens sumem a les mostres de condol i volem donar suport a la família i l'entorn de la tinent d'alcalde Marta Mayordomo.

Assoc. de veïns I veïnes La Barceloneta

Des de La Barceloneta volem manifestar el nostre sincer condol a familiars, amics i a tots els companys de feina i de partit.
Que la terra et sigui lleu. Descansa en pau Marta.

Tony Sánchez Guisado

No hablamos poco más de un "Hola" o un "Buenos días" cuando coincidíamos en Promoció Econòmica pero suficiente para transmitir con su sonrisa cercanía y amabilidad. Mis condolencias a la familia y un hasta siempre Marta.

Sergi Moreno Soler

Marta, jo no et vaig conèixer personalment però per boca de l'Isma vaig saber que t'estima molt. Un petó i una forta abraçada per tu, Isma, com també per tota la família i companys del partit. D.E.P.

Mercè Margalef

Moltes gràcies Marta per tot el suport rebut, per la teva amabilitat, integritat i saber fer, sempre acompanyat d, un bonic somriure. El teu record romandrà sempre amb nosaltres. DEP.

COOUFAR, Sccl

Les families usuaries de La Fundació Rubricatus i socis/es de la Cooperativa COOUFAR, et portarem sempre en el record per totes les coses que vas fer per nosaltres des de el Patronat de La Fundació i en pro dels nostres projectes socials. La terra et sigui suau Marta.

Familia Bertrand

Siempre sorprende y duele la muerte repentina de una persona, más cuando está en plenitud de vida y aportando tanto a su entorno. Que su ejemplo sea guía para todos. Nuestro sincero pésame a su familia.

Maria José Albaladejo

Molt trista notícia. Molta pena que marxis tan jove, Marta. El meu condol a la teva familia, amistats i companyes i companys de l'Ajuntament.

Margarita i Marta Montón Bruxola

Marta,
Has marxat massa aviat!!!
Com t'enyorarem, bonica!!!

MERÇE MOYANO BONFILL

Mi mas sentido pesame a su familia, Para ti Marta.Tantos recuerdos , de bondad y cariño inolvidables
D .E.P

Laura García Mayordomo

Laura García Mayordomo

Laura García Mayordomo

Laura Garcia Mayordomo

Laura Garcia Mayordomo

Carlos Vallina Trullenque

Gracias Marta, por tu labor política en nuestra
Población por tus consejos y apoyo, nos has dejado muy joven.
Mi más sentido pésame a tu seres más a llegados y a la familia socialista D. E. P.

Benet Serrano Ponce

Que el teu somriure ompli el cel tant com ho has fet a la terra, hi seras sempre amb tots aquells que hem compartit part de la teva vida, D.E.P.

Nati García Velasco

Mis más sentido pésame para la familia, amigos, compañeros de partido y para todos los compañeros de este ayuntamiento, que está noticia nos deja a todos consternados, tristes. Descansa en paz Marta.

Ana Cantero y familia

Marta, no tengo palabras, todavía cuesta aceptarlo. Darte mil gracias por tu amabilidad y tu sonrisa. Descansa en paz.
Un abrazo y mucha fuerza para tus seres queridos.

Fina de Haro Lopez

Magdalena García palacin

Mi más sentido pésame a la familia,y mucha resignación dios se ha querido llevarse una persona que valía mucho.
A las que la conocíamos nos deja un poco huérfanas.
Dios la tenga en la gloria

Magdalena García palacin

Mi más sentido pésame a la familia,y mucha resignación dios se ha querido llevarse una persona que valía mucho.
A las que la conocíamos nos deja un poco huérfanas.
Dios la tenga en la gloria

Manel Palenzuela López

No tinc paraules per expressar les emocions que em genera que ens hagi deixat, de manera sobtada, una persona com la Marta, tan jove i plena de vida i amb tants projectes encara per fer. El meu condol per a tota la seva família i amistats. Descansa en pau.

José Aranda Calvo

Muy triste noticia para todos los que conocíamos a Marta, una persona entrañable, simpática, y una gran socialista. Descanse en paz.

Nuria Agut Folch

I sentit molt la mort de la Marta perque ere una gran persona sempre tenia una sunrisa a la cara i el seu tracte ere molt bo i agradable , la truvarem a falta que descansi en Pau

Rosa LLoret Grau

Nuestro mas sentido pesame para familiares y amigos.
Marta te recordaremos siempre con tu sonrisa. Estés donde estés nunca dejaras de brillar.
D.E.P.

Juan de Dios Romero Lorenzo

Hasta siempre compañera
Marta, fuiste una gran regidora y mejor persona.
¿Porque siempre os váis las mejores?
Dejas en mi alma un profundo dolor.

Mica Blázquez Puerto

SaoPrat

Marta agraïm haver-te pogut conéixer, et recordarem pel teu compromís, vocació de servei i per la teva actitut dialogant, i també pel teu somriure i l'energia positiva que encomanaves.
Descansa en pau.
Una forta abraçada per a la tota familia i persones properes.

Mica Blázquez Puerto

Joan Itarte Sanfeliu

Una abraçada molt gran per tota la seva familia de part meva i la meva familia

Margarida Condeminas

Crec que les paraules sempre es queden curtes.
El meu condól a la familia.

AFA de l'Escola del Parc

Des de l'AFA de l'Escola del Parc ens sumem a les mostres de carinyo i condol, volem transmetre el nostre suport a la família i les amistats de la Marta.

Rodrigo Fafián

Marta,

Gràcies pels moments compartits, per tot el que hem rigut junts, per ajudar-me amb les matemàtiques a l’institut...

El teu record ens acompanyarà sempre, has estat un exemple d’amor cap als altres i així ho has demostrat amb la teva actitud i tota la feinada que has fet.

A la família, una gran abraçada. Costa molt superar la pèrdua, però no és impossible perquè no viureu sense ella. Sempre serà amb vosaltres.

Molta força,

Rodri.

Manuel joae Domínguez García

Que dios te tegan en sus brazos.
Dios te bendiga.

Antonio Morillas Fernández

Descansa en paz Marta.
Mi más sentido pésame para su familia y amigos.
Creo que Prat nunca te olvidara por la gran labor que has hecho ,por ser tan cercana tan buena persona ,tener un enorme corazón, la vida es injusta contigo lo a sido.

Mercè Esteve i Pi

En el meu nom i en el de l'Ajuntament de Begues, vull traslladar el condol del nostre poble per tan sobtada pèrdua.

Vaig coincidir amb la Marta en l'època que les dues érem regidores de salut. Una persona propera, amable, compromesa i decidida.
Una gran pèrdua.

Una forta abraçada a la família i amics. DEP

Mercè Esteve i Pi
alcaldessa de Begues

Cristina Simón Molina

Marta, aquí dejas un rastro amargo por tu partida para aquellas que tuvimos la suerte de conocerte. Fuiste una muy buena compañera, mejor persona y tremenda profesional.
Siempre recordé esa sonrisa perenne y la ayuda prestada.
Gracias por la dedicación incansable hacia nuestra ciudad.
¡Que la tierra te sea leve bonita!

Mar González Martínez

Mar González Martínez

Mar González Martínez

Mar González Martínez

Mar González Martínez

Juan Burgos, clínica veterinaria dálmata

Sentimos mucho la partida de Marta. Sentido pésame a toda su familia y amigos. Descansa en paz.

Mar González Martínez

Conforama

Expresamos con tristeza nuestro más sentido pésame a la familia y amigos/as de Marta.
Descansa en paz Marta.

Sergi Bonillo Gómez

Marta, alli donde estes seguiras brillando, siendo singular única y luchadora, por tu pueblo, por las del género, por las personas . Te echaremos de menos recordándote siempre en un rincón de nuestro corazón. Namaskar.

Víctor Asensio Garcia

Ens vam conèixer en l'àmbit professional. Cada entrevista i cada pregunta van ser sempre un plaer. La teva professionalitat i diligència així com el teu caràcter alegre i proper són el millor exemple del que és la política municipal ben feta. En l'àmbit personal tinc el plaer de recordar-te en un dels dies més feliços de la meva vida. No hi eres per ser i per això en formaràs part per sempre. Ens els nostres records sempre estaràs viva. Una abraçada a la família i amistats de la Marta, als seus companys de partit i de departament i a tothom qui aquests dies troba a faltar una de les millors persones que han passat mai pel consistori.

Isabel Subirana

La recordo senzilla i sempre va ser molt propera amb afecte a la meva persona.

El meu condol a la seva família, amics i a l'equip municipal del PSC.

Ana M. Pérez Boladeres

Sempre recordarem el somriure de la germana petita de la nostra amiga.
De quan et varem iniciar amb els teus cabells vermells.
La vida és molt injusta quan s'emporta una persona jove i alegre com tu.
Tot el meu escalf per els seus pares i per a la seva germana en aquest moments tan difícils.

Elvira Aceves Diaz

Marta et trobarem a faltar! Massa jove, plena de vida i de ganes de viura-la. Has deixat un buït molt gran al Centre de Promoció Econòmica. Una gran professional i sempre amb un somriure . Fins sempre Marta.

Escola Mare de Déu del Carme

Des del record de la Marta com alumna del nostre centre, lamentem profundament la seva pèrdua. El nostre més sincer condol a la seva família. DEP.

Claudia W

Marta, Siempre un ser de luz extraordinario! Tu gran CORAZON Y NOBLEZA siempre nos acompañarán. Siempre UNA INSPIRACION...de como seguir la Bondad del Corazón. Descansa en Paz, Marta.

Marga Santiago

Et trobarem molt a faltar Marta. Que la terra et sigui lleu! El meu sentit condol a la família i sers estimats.

Isabel Vázquez Rodríguez

En nom de les Missioneres de la Immaculada Concepció de El Prat, donem el nostre sincer condol a la família, amics i al grup municipal socialista del municipi pel traspàs de la Marta Mayordomo. Hem tingut la sort de conèixer-la i participar de la vida de la ciutat i sempre ens ha impactat la seva sensibilitat i compromís envers les situacions de desigualtat. La seva manera de ser alegra i discreta feia molt fàcil la connexió en el tracte. Ens dol la seva partida i agraïm haver compartit un tros del camí.

Sergi Serret Martin.

Has marxat massa d'hora Marta, sempre al servei del teu poble, encara recordo aquells temps d'institut al Baldiri Guilera, moltes gràcies per tot, no t'olblidarem mai, descansa en pau.

Mònica Gil

Descansi en Pau.

Barcelona Airport Hotel

Des del Barcelona Airport Hotel ( BAH) lamentem molt la teva pèrdua , sempre et recordarem pel teu compromís i proximitat en la teva funció com a Tinenta d´alcalde però sobretot per ser una gran persona. Descansa en pau Marta.

Anna Colominas

Marta, sempre has estat una persona molt agradable durant les entrevistes de ràdio i TV i quan ens hem trobat pel carrer. També bona en la feina i cada dia amb un somriure. Contenta d'haver-te conegut. Descansa en pau!
El meu condol a la seva família i amistats...

Carmen Navarro Martinez

Mis mas sinceras condolencia a la familia de Marta asi como a todas y a todos los compañeros del PSC. D.E.P

LAURA GARCÍA MAYORDOMO

Mi Prima pequeña..,Martona Y ahora que??!!! ..,me consuela saber que has disfrutado a tope de estos 42 años,has llegado tan lejos en tan poco,has vivido la vida que elegiste y quisiste ,encontraste al amor de tu vida.., y luchaste por lo que siempre pensaste que era justo,tu pelo rojo y tu sonrisa jamas se nos olvidara...,solo espero que el dia que volvamos vernos pueda entender tu partida..,pero no creas que vas a tener la agenda libre alli donde estes,porque te pido por favor que nos cuides y guies,principalmente a Isma y tu familia y amigos.JAMAS TE OLVIDAREMOS Y ES UN ORGULLO LLEVAR TU SANGRE.Te keremos prima.Buen Viaje Guapa.Laura & Deli.

Robert Ciurana

No et coneixia, Marta, però la notícia de la teva mort m'ha colpit. És injust haver de morir tan jove, i segur que tenies molts projectes i esperances dipositades en el futur.
El meu condol a la teva família, amistats i coneguts.

Melina Rodríguez González

La muerte siempre es terrible pero todavía es más dolorosa cuando se lleva a una persona como Marta. Acompaño en su dolor a su familia, amigas y amigos.

Mónica Álvarez Núñez

Descansa en pau Marta, sentim la teva pèrdua.
Sempre etc recordarem

Cristina Romero Massey

Marta, allà on siguis, aquesta Pota Blava també del 78 que fa 25 anys va deixar el Prat per venir a l'Empordà, agraeix que il.luminis a tot el que t'envolti. Descansa en pau. El meu condol de tot cor a familia i amics

Ana Klunker

Soc de la protectora de Alella. Adana. Volia s
adoptar a la nostre gosseta Cendra.Estavas buscan una casa amb pati per ella. Gracies.per el amor que hes demostrat per ella. Hus encontrareu al pati del cel

Tere iglesias lezón

No te llegue a conocer mucho, pero si te recuerdo de niña; con esos ojos azules y tan alegre!. Transmitías una imagen llena de energía, siempre sonriente. Eras tan joven!, que no puedo dejar de sentir una profunda tristeza y quiero enviar todo mi cariño y apoyo a tu familia, y especialmente un beso muy grande a tu hermana Alicia, mi buena amiga, con todo el cariño,

Tere

Sonia Toledo González

Marta,
Hay cosas en esta vida que no tienen explicación ni entendimiento. Tu pérdida tan temprana es una de ellas. Los muy creyentes dirían que "en otro sitio haces falta". Sé, que allá donde estés, seguirás siendo igual de especial, porque esa es la palabra que mejor te definía, una gran persona, entregada a las causas en las que creías y siempre dispuesta a tender una mano. Gracias por venir a visitarme y los ratitos de conversación. No te olvidaré. DEP.