Esteu aquí

La capella ardent de Marta Mayordomo s’instal·larà aquest dimecres a l’Ajuntament

Serà de 10h a 18h i es durà a terme respectant totes les garanties de seguretat contra la covid

dimarts, 8 desembre, 2020 - 17:45

La capella ardent de la tinent d’alcaldia del Prat de Llobregat Marta Mayordomo, traspassada aquest dilluns de forma sobtada als 42 anys, s’instal·larà aquest dimecres 9 de desembre al saló de plens de l’Ajuntament.

La capella ardent s’obrirà a les 10h i la ciutadania que vulgui acomiadar-se d’aquesta membre de la corporació municipal i expressar el seu condol a la família ho podrà fer fins a les 18h. Així s’ha disposat, en compliment del reglament de Protocol, Honors i Distincions del consistori, i atenent el desig de la família de Mayordomo.

Així mateix, tothom qui ho desitgi pot deixar el seu missatge al llibre virtual de condolences obert al web municipal des d’aquest dilluns.

La capella ardent mantindrà totes les mesures de seguretat sanitària davant de la covid: l’aforament estarà limitat a 15 persones , i l’ús de la mascareta serà obligatori, així com mantenir la distància de seguretat mínima entre persones. El circuit, controlat per personal de consergeria, mantindrà una separació entre l’entrada i la sortida.

Compartir

Noticies relacionades