Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat decreta tres dies de dol per la mort de la tinent d’alcaldia Marta Mayordomo

La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí

Llaç negre dol

dilluns, 7 desembre, 2020 - 12:45

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decretat tres dies de dol pel traspàs de Marta Mayordomo, quarta tinent d’alcaldia de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí.

Durant els tres dies de dol, que començaran aquest dilluns, 7 de desembre, les banderes onejaran a mig pal a la casa consistorial i els símbols oficials de la ciutat portaran un crespó negre. Així mateix, se suspendran totes les celebracions oficials o manifestacions de caire lúdic i festiu. L'Ajuntament habilitarà un espai al web municipal en el qual la ciutadania podrà transmetre el seu condol.

Així ho ha decretat l’Alcalde, Lluís Mijoler, en aplicació del reglament de Protocol, Honors i Distincions municipal, després d’informar aquest migdia la Junta de Portaveus. En el decret, l’alcalde trasllada el condol i la solidaritat de l’Ajuntament i de tota la ciutadania del municipi a la família i l’entorn més proper de la regidora.

Mayordomo era actualment responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic a l’Ajuntament del Prat. Nascuda el 1978, i graduada en Estadística, era regidora de l’Ajuntament del Prat des del 2007. En anteriors mandats havia desenvolupat les responsabilitats de regidora de Salut Pública i Consum, de Comerç i de Turisme, i ocupava la seva actual responsabilitat des del 2015.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dijous, 10 novembre, 2022 - 13:45

Desactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua no ha observat afectacions sobre l’aigua del...