Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Dissenys pràctics amb Canva

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuinem amb forn solar

Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Arrossos i fideuades (Grup 2)

Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Batch Cooking

Tipus: Cuina
Quan: 07/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes