Esteu aquí
Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Taller de construcció de "cajón" flamenc
Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Aperitius #zerowaste: saborosos i sostenibles
Tipus: Cuina
Quan: 13/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes