Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Cuina vegana de tardor

Tipus: Cuina
Quan: 22/10/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Diari de bruixes amb l'art Scrapbook

Tipus: Manualitats
Quan: 24/10/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Endolceix-te de salut

Tipus: Cuina
Quan: 28/10/2019
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Sense sal

Tipus: Cuina
Quan: Del 07/11/2019 al 28/11/2019
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades