Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Teles i trapezi 1r Nivell

Tipus: Circ
Quan: Del 18/09/2019 - 19:15 h al 17/06/2020 - 21:15 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Planifica't

Tipus: Cuina
Quan: Del 07/10/2019 al 14/10/2019
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina per un

Tipus: Cuina
Quan: 07/10/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Fish and chips (cuina en anglès)

Tipus: Cuina
Quan: Del 08/10/2019 al 26/11/2019
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes