Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Plats de Nadal per dummies

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/12/2022 al 22/12/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

English for kids!

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

A taste of gastronomy

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa