Esteu aquí

Píndoles digitals: Creació d'un llibre digital

llibre digital

Descobreix les possibilitats que hi ha per a poder tenir els teus escrits en un format digitalitzat d'una forma òptima, per a compartir, per a llegir en dispositius electrònics. Però com es fa? Quines plataformes hi ha a l'abast? Et convidem a poder transformar els teus escrits o bé, a descobrir el món del llibre digital. 

La sessió es dividirà en dues parts. La primera d'elles tindrà un caràcter més teòric, on emmarcarem les possibilitats que ens ofereix el software lliure per a donar una nova vida als nostres textos. A la segona sessió, posarem en pràctica aquests coneixements.

Amb aquestes píndoles digitals us convidem a experimentar i aprendre per oferir eines, consells i recomanacions útils per a millorar l'ús de les eines digitals. Totes les sessions es complementen amb pràctiques conduïdes a la sala TIC.

 

A càrrec de Mixa.

La Mixa és prescriptora literària i dinamitzadora cultural. Li agrada presentar-se com a “blogger” i “booktuber” perquè a través del seu blog i canal de Youtube “Paraula de Mixa” intenta transmetre el seu amor per la lectura a tothom (especialment als joves). Participa a festivals literaris, presenta llibres, modera clubs de lectura, imparteix xerrades sobre el món dels booktubers, i organitza tallers creatius per a joves i docents a través de la iniciativa 4FanTIC.

 

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes