Esteu aquí

Píndoles digitals: Correu electrònic vs Whatsapp

whatsapp

El WhatsApp és una aplicació que s'ha establert com el servei de missatgeria instantània més recurrent en el nostre entorn proper. Tot i així, hi ha qui pensa que el millor sistema de missatgeria segueix sent el correu electrònic. Cadascuna d'aquestes eines és útil per a una sèria de qüestions concretes, però la gran pregunta és quan usar una o l'altre? Amb quina finalitat? Quin nivell de seguretat i privacitat tenim amb l'una o l'altre?

Amb aquestes píndoles digitals us convidem a experimentar i aprendre per oferir eines, consells i recomanacions útils per a millorar l'ús de les eines digitals. Totes les sessions es complementen amb pràctiques conduïdes a la sala TIC.

A càrrec de Jordi Flamarich.

Jordi Flamarich és Periodista i consultor en comunicació digital. És professor al Col·legi de Periodistes de Catalunya i professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l'àmbit d'internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa a mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies 2.0 en entorns professionals. 

 

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller: Endinsa’t en el món de la robòtica

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 02/12/2023 - 18:30 h
On: Granja de la Ricarda

Inscripcions Obertes

Intel·ligència artificial per a Gent Gran

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 23/02/2024 al 01/03/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau